Gropmarka: Det blinker rødt, uansettl

- ersom Høyre vil bygge ny veg mellom Nordseter og Hafjell som skal brøytes, blinker det røde utropstegn momentant, skriver Per Enebo.

- ersom Høyre vil bygge ny veg mellom Nordseter og Hafjell som skal brøytes, blinker det røde utropstegn momentant, skriver Per Enebo. Foto:

Av
DEL

leserinnlegg

Bjørgulv Noraberg, Lillehammer Høyre, har i GD 3.7.19. kommentar til mitt innlegg i GD 1.7.19. om Gropmarka. Han stiller spørsmål om hvor jeg har det fra at Høyre støtter bygging av veg mellom Nordseter og Hafjell gjennom Gropmarka.

Jeg har det fra avisene. Men politiske talemåter kan ha ført til mistolking fra min side. Da gjør det veldig godt å få presisert i avisen at Høyre ikke vil ha ny veg som ødelegger Gropmarka!

Men Noraberg skriver videre at Høyre vil vurdere bygging av veg mellom Nordseter og Hafjell «lenger oppe i fjellet». For oss vanlige mennesker blir dette igjen politiske talemåter. Det ligger allerede veg mellom Nordseter og Hafjell som er åpen for biltrafikk på sommeren. Det er en av de vegene som jeg ga skryt til kommunen for at de nytter til skiløyper på vinteren.

Dersom Høyre vil bygge ny veg mellom Nordseter og Hafjell som skal brøytes, blinker det røde utropstegn momentant. Da vil skrytet av Lillehammer som god forvalter av fjellet bli ødelagt.
Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags