Kvitfjell åpner til topps

PRODUSERES: Kuldegradene i dsitriktet har ført til at snøkanonene går for full rulle.

PRODUSERES: Kuldegradene i dsitriktet har ført til at snøkanonene går for full rulle. Foto:

Kombinasjonen av naturlig snøfall og gode forhold for snøproduksjon gir gode forhold i alpinbakkene. Hafjell, og Bjorli åpner til helga, og Kvitfjell får flere løyper.

DEL

- Til tross for at vi bare er i midten av november, åpner vi allerede de mest populære løypene våre på begge sider av fjellet til helgen på Kvitfjell. Forrige helg var det litt trangt om plassen med stor etterspørsel fra skiklubber i Familiebakken, men kommende helg blir det god plass til både turister og treningsgrupper som ønsker å boltre seg i Kvitfjell.  Forholdene ligger an til å bli fenomenalt gode, med god bredde på løypene. Været mot helgen ser også lovende ut, med et snøfall på vei, og sol lørdag og søndag. Også langrennsforholdene i Kvitfjell er gode. Hovedløypene fra midtstasjonen mot Svinslåa og Vemdalen er kjørt opp, sier daglig leder i Hafjell oog Kvitfjell, Odd Stensrud, i en pressemelding.

HAFJELL: Slik så det ut på Hafjell lørdag som var.

Til sammen blir det 4,7 kilometer løyper å boltre seg i på Kvitfjell til helgen siden Vestsideløypa og Karirenna åpner, i tillegg til Familiebakken og Tidligparken som allerede er i gang.

I Hafjell åpner bakkene lørdag 18. november.  Bakkene og heisene som åpner er: Fjelløypa, Gaialøypa, Hafjelløypa, KIDS Gaia, Gaiaheisen, Stolheis 3 og Fjellheisen.

Også Bjorli skisenter åpner lørdag 18. november.

Artikkeltags