Gå til sidens hovedinnhold

Har du melkeallergi og har kjøpt brød i dag? Da bør du lese dette

Noen brød av typen «Våre groveste skårede matpakkebrød» er pakket i feil pose, og solgt i butikker i Innlandet onsdag.

Norgesgruppen melder at brødene fra Bakehuset AS er solgt onsdag. For å være på den sikre siden overfor forbrukere med melkeallergi ønsker Norgesgruppen å informere om at det er en risiko for at de kan ha fått feil brød hvis de har kjøpt «Våre groveste Havrebrød skåret».

Noen brød av typen «Våre groveste skårede matpakkebrød» er pakket i feil pose. De er lagt i poser merket «Våre groveste skårede havrebrød» og på disse posene er ikke melkepulver deklarert.

«Våre groveste Havrebrød skåret» kjennes igjen på havredekor på skorpa. «Våre groveste Matpakkebrød skåret» er uten dekor.

Brødet er dagsferskt og gjelder kun «Våre groveste Havrebrød skåret» som er kjøpt i dag onsdag 13.10.2021 i KIWI, MENY, SPAR, Joker, Nærbutikken og Bunnpris i Innlandet fylke, samt nordre del av tidligere Akershus fylke ned til Jessheim.

Produktet er fjernet fra butikk. Forbrukere som har kjøpt produktet og er allergiske mot melk kan kaste det eller levere det direkte i butikken der produktet er kjøpt for å få et nytt brød.