Gå til sidens hovedinnhold

Har du sett Synnøve?

Flere familiemedlemmer er i samråd med redningsledelsen med på å lete etter sitt kjære familiemedlem.

Politiet har delt et bilde av Synnøve som ble borte fra familiens hytte ved inngangen til Grimsdalen i Dovre tirsdag. Siden har store styrker lett etter henne, foreløpig uten hell.

Både politi og pårørende leter ut fra den teori at kvinnen fortsatt er i live. Det var på dagen torsdag cirka 10 varmegrader, men noe vind. Det henger litt tåke ned over de høyeste toppene.

Beskrivelsen av Synnøve er: 162 cm høy, grått/mørkt krøllete halvlangt hår, neongrønn skalljakke, beige bukser og lave fjellsko.

Politiet ønsker å bli varslet på 02800 dersom kvinnen observeres.

Ikke funnet natt til fredag

Leteaksjonen på Dovre har pågått i hele natt til fredag med uforminsket styrke. Det er tredje natta det søkes etter en kvinne som forsvant fra familiens hytte ved Grimsdalen tirsdag ettermiddag.

- Vi har bistand fra Heimevernet og Sivilforsvaret. Søket har pågått i natt og fortsetter i dag med samme styrke, sier operasjonsleder Arne Norevik hos Politiet i Innlandet.

Han sier de leter med håp om å finne henne i live.

Store styrker har lett etter kvinnen, som heter Synnøve, helt siden tirsdag og både luftambulanse og Sea King redningshelikopter har vært involvert i søket.