Gå til sidens hovedinnhold

Hærverk mot avishus og treningssenter: – Det er rett og slett irriterende

Det er utført hærverk mot lokalene til GD, Dølen og Fron Treningssenter på Vinstra.

– Det er rett og slett irriterende, sier Jan Petter Eide, som torsdag var på befaring på vegne av huseier O.M. Bakken Bygg.

To vinduer på bygget er knust i forbindelse med hærverket, ifølge Eide. Det gjelder ett av vinduene i lokalene til Fron Treningssenter i tillegg til vinduet som leder inn til møterommet Dølen og GD deler.

– Det var leietakere som varslet oss om hendelsen. Det er klart at hærverket legger en demper for dem som har kontor i bygget, og som blir møtt med dette når de kommer på jobb, sier Eide.

Fanget opp av overvåkingskamera

Hendelsen fant sted en gang etter midnatt natt til torsdag og ble fanget opp av et overvåkingskamera i nærheten. Opptaket viser at de to vinduene er knust ved bruk av stein.

– Det var en person som gikk rett over den tomme parkeringsplassen fra Biltema. Personen plukket opp en stein og kastet den inn i vinduet på treningssenteret, før en ny stein ble plukket opp og kastet inn mot møterommet til avisene, sier Eide.

Har levert anmeldelse

Saken er anmeldt til politiet.

Politioverbetjent Ane Kleven hos Midtgudbrandsdal lensmannskontor bekrefter at de har mottatt en anmeldelse på forholdet. Utover det har politiet hittil ikke foretatt seg noe i saken.

– Vi må ta en vurdering når vi har skrevet anmeldelsen og gjort undersøkelser, sier Kleven.