– Europris har tegnet avtale om 1.200 m² butikkareal i 2. et. i bygget som huser Kiwi, og her vil det bygges et nytt inngangsparti og ny fasade, sier eiendomssjef Bergsvein Brøske i Alti Forvaltning.

– Etter planen skal åpning skje i løpet av 2. kvartal i 2023, og dette blir en veldig bra tilvekst til senteret på Dombås, som dermed er så godt som fullt utleid. Det er flere som har stått på og jobbet for at dette skal bli en realitet, så vi er mange som gleder oss over at Europris nå kommer.

Eiendomssjef Tor Ludvigsen i Europris er også godt fornøyd med at avtalen på Dombås er i boks, og sier at kjeden ser fram til å styrke tilbudet overfor både fastboende, hyttefolk og forbipasserende kunder.

Øyvind Frich, senterleder og medeier i Dombås Senter, uttaler at dette blir en fin tilvekst til senteret og handelstilbudet i Dovre.

– Europris tilbyr et sortiment som passer veldig godt inn her. Dette blir bra for lokalbefolkningen, og også for alle som stopper hos oss på gjennomreise. Europris tilbyr mange typer varer som gjennomreisende på tur til ferie eller til hytta etterspør, sier Frich.