Gå til sidens hovedinnhold

Honnør til sykehuset Innlandet avdeling Lillehammer sitt traumeteam

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.


I disse tider når det stormer rundt sykehusene våre her i Innlandet, ønsker jeg å gi en honnør til Lillehammer sykehus. Etter en trafikkulykke ble jeg mottatt på sykehuset av deres traumeteam. Jeg møtte (de var mange, men jeg fikk ikke talt dem) et velorganisert profesjonelt team. De jobbet koordinert, rolig og målrettet for snarest mulig å avdekke skader. Og jeg ble hele tiden informert om hva som skjedde.

Jeg opplevde et vel fungerende team som i tillegg til sine oppgaver ga meg som pasient trygghet i situasjonen med sin vennlighet og empati.

Å si at jeg er glad for å ha opplevd dette er vel litt feil, men jeg ønsker å formidle en takknemlighet og en stor honnør til de som tok imot meg, og til dem som står bak oppbyggingen av et slikt traumeteam.

Midt i lokaliseringsdebattens intense drakamp, koronaens utfordringer, og utryggheten de må føle rundt sine arbeidsplasser i fremtiden, makter de å se enkeltmennesket. Vi som enkeltmennesker/pasienter ser dem med takknemlighet!

Ingri Hammer, Ringsaker