Hvor vanskelig må det da være med Storgata 81?

FLERE BRANNER?: Det skal ikke være lønnsomt at det brenner i Gågata. Da vil det bare bli flere branner framover, skriver innsenderen.

FLERE BRANNER?: Det skal ikke være lønnsomt at det brenner i Gågata. Da vil det bare bli flere branner framover, skriver innsenderen. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Leserinnlegg 
Det kreves jo bare at over halvparten av våre kommunale folkevalgte holder fast ved at det skal ikke være lønnsomt for gårdeiere i sentrum at det brenner; at gjeldende reguleringsplan fortsatt gjelder.

Eierne av Storgata 81 kan i så fall bare kreve å få bygge opp igjen nøyaktig som det var, både hva gjelder ytre fasader og indre bakgårder.

Dersom ikke dette frister, er det bare for eierne å la området stå åpent og holde plassen ryddig og pen. Alle som går forbi der nå, ser at det i så fall er ingen katastrofe for sentrum. Turistene knipser vilt den spennende bakgården som har dukket fram. Likeens er Elvegata med den store pipa et fascinerende skue.

Så altså; ingen kan hindre eierne av "81" å bygge opp igjen nøyaktig det som var. Heller ikke kan de forvente å tjene nye spekulasjonsmilioner på å presse kommunen til å få bygge som de vil. I så fall "brenner" vel også resten av gågata de neste 15 årene.

Nå er det kommunevalg! Klarer vi å få inn nok folk med "ryggrad", eller?

Bjørn G. Antonsen, pensjonist og Lillehammer-patriot

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken