Fra og med torsdag kan du følge L.I.K.-spillerne Alexander Reichenberg og Adrian Saxrud Danielsen sammen med de andre gutta på det norske hockeylandslaget.

Hockeygutta skal spille tre kamper mot henholdsvis Hviterussland, Ungarn og Frankrike i Lørenskog Ishall. Det starter med Norge-Hviterussland torsdag klokka 20.00, før Ungarn venter fredag og Frankrike står på motsatt halvdel lørdag for de norske gutta.

Kampene ser du direkte på gd.no via Norgessporten.

Fra før har Amedia rettighetene til ishockey i 1. divisjon og SHL i Sverige – en av verdens aller beste ligaer, samt høydepunkter fra Get-ligaen. I tillegg sendes det også direktesendt sport i volleyball, basketball, samt eliteserien og lavere divisjon i håndball. I tillegg har Amedia i år hatt rettighetene på en mengde fotball – blant annet Toppserien og kamper fra 2. divisjon og lavere divisjoner.

For Amedia-konsernets lokalaviser er landskampene en naturlig videreføring av det sterke hockeyengasjementet. På det norske landslaget deltar spillere fra en rekke klubber i Get-ligaen sammen med norske utenlandsproffer.

Sendingene er produsert av Amedia.