Kampen minutt for minutt

Her scorer Dave Bonk vertenes første mål.

Her scorer Dave Bonk vertenes første mål.

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

Lillehammer leverte en meget svak første periode, og det ble utslagsgivende i bortekampen mot Manglerud Star tirsdag

DEL

Manglerud Star vs. Lillehammer I.K.  Manglerudhallen: Manglerud Star-Lillehammer 5-2(3-0)(1-2) (1-0)

Lillehammer startet kampen som et nervøst juniorlag og lå under med 3-0 etter den første perioden. Selv om de våknet noe til liv i den andre, så greide de aldri å lage kampen spennende igjen. I den første perioden rotet Lillehammerspillerne det til for seg ved flere anledninger, og vertene fikk det enkelt med å score. Ved alle hjemmelagets scoringer i den første perioden rotet Lillehammer fryktelig. De kom seg litt i den andre perioden og scoret to mål i overtall. Nærmere kom de likevel ikke før den andre pausen. I siste perioden så det ikke ut som om Lillehammerspillerne orket nok til å presse hjemmelaget bakover. Periodens eneste mål scoret Manglerud Star. Allerede torsdag skal Lillehammer til hovedstaden igjen. Da er Vålerenga motstander. Da blir det enda tøffere hvis spillerne ikke henger med fra start.

Tredje perioden

Lillehammer greide ikke å sette noe skikkelig trykk på vertene fra start i denne perioden. Da perioden var halvspilt økte hjemmelaget til 5-2 og kampen var avgjort. Hjemmelaget fikk også tildelt en straffe i perioden, men da var det Tommy Johansen som kom best ut av det. Mot slutten ble perioden stort sett en transportetappe mot sluttsignalet.

Skuddstatistikk: Manglerud Star 8 Lillehammer 4 Utv: Manglerud Star 0 min Lillehammer 16.

60:00 Slutt.

55:59 Dave Bonk bommer. Tommy Johansen støter med spaken og avverger.

55:59 Manglerud Star tildeles straffeslag.

55:11 Lillehammer har fullt lag.

53:11 Lillehammers spiller nr 15 Marius Odne utvises 2 min for farefullt spill med høy kølle, pluss 10 min for dårlig oppførsel.

52:59 Lillehammer har fullt lag.

50:59 Lillehammers spiller nr 11 Petter Røste Fossen utvises 2 min for slashing.

50:18 Mål! 5-2 Manglerud Star scorer ved spiller nr 71 Dan Fredrik Nygård assistert av spiller nr 16 Christoffer Heiberg og nr 11 Mats Johansson. Nygård styrer inn ett skudd fra blålinjen.

44:00 Lillehammer bruker flere spillere nå. Marius Ulseth og Petter Røste Fossen har også vært utpå nå.

43:08 Lillehammer har fullt lag.

41:08 Lillehammers spiller nr 12 Tim Konsorada utvises 2 min for tripping.

40:01 Perioden er i gang.

Andre periode

Lillehammer startet perioden med noen endringer i rekkene. Det ble som ventet en bedre periode fra Lillehammers side, selv om også denne startet dårlig. Vertene økte sin ledelse til 4-0 tidlig da Martin Hansen fikk to sjanser til å sette pucken i mål før noen av Lillehammerspillerne reagerte. Så fikk Lillehammer ett par sjanser i overtall som de utnyttet godt og scoret to mål, begge fra Tim Konsoradas kølle. Etter at Lillehammer scoret sitt første mål har de vært det førende laget. Kan de starte den tredje perioden på samme måte, er det fortsatt håp om å få poeng i denne kampen.

Skuddstatistikk: Manglerud Star 10 Lillehammer 11 Utv: Manglerud Star 6 min Lillehammer 4 min.

40:00 Pause.

35:00 Backene Hammerseng og Odne har også byttet plass i laget. Odne opp i andrefemmeren sammen med Darrell Hay, og Hammerseng ned i den tredje sammen med Villiam Strøm.

30:14 Mål! 4-2 Lillehammer scorer ved spiller nr 12 Tim Konsorada assistert av spiller nr 4 Darrell Hay og nr 19 Tomi Pöllänen. Konsorada finner hullet igjen.

29:47 Manglerud Star får tilbake en av sine utviste spillere.

29:45 Manglerud Stars spiller nr 22 Kyle Sibley utvises 2 min for slashing.

27:47 Manglerud Stars spiller nr 61 Richard Resvoll utvises 2 min for tripping.

26:25 Mål! 4-1 Lillehammer scorer ved spiller nr 12 Tim Konsorada assistert av spiller nr 19 Tomi Pöllänen og nr 4 Darrell Hay. Konsorada scorer på en retur.

25:38 Manglerud Stars spiller nr 16 Christoffer Heiberg utvises 2 min for hekting.

25:10 Mål! 4-0 Manglerud Star scorer ved spiller nr Martin Hansen assistert av spiller nr 17 Pål Skogli. Hansen blir spilt fir på bakerste stolpe. Tommy Johansen stopper det første skuddet, men Hansen får lov til å prøve en gang til uten at noen bryr seg, og setter pucken i mål.

24:23 Lillehammer har fullt lag.

24:23 Lillehammer har gjort noen forandringer på rekkene. Vegard Spets har gått inn sammen med Sjödin og Saxrud. Mens Fredrik Abrahamsson har gått inn sammen med Pöllënen og Konsorada. Jan Robin Lereng, Tomas L. Trondsen og Simen Saxrud danner tredjerekka.

22:23 Lillehammers spiller nr 16 Tomas L. Trondsen utvises 2 min for holding.

20:01 Perioden er i gang.

Første periode

Lillehammer har opptrådt som et nervøst juniorlag i nesten hele perioden og blitt straffet deretter. Alle tre målene har kommet etter nøling og famling fra Lillehammer, og hjemmelaget har sagt ja takk, og laget kampen meget vanskelig for et Lillehammerlag som har bedt om trøbbel. Slikt som Lillehammer har opptrådt i egen sone i denne perioden er det heldigvis sjelden vi ser. Dette var rett og slett svakt. Den kan gå bare en veg videre i denne kampen, og det er fremover.

Skuddstatistikk: Manglerud Star 12 Lillehammer 8 Utv: Manglerud Star 4 min Lillehammer 4 min.

20:00 Pause.

18:07 Mål! 3-0 Manglerud Star scorer ved spiller nr 55 Martin Hansen assistert av spiller nr 14 Justin Boström. Igjen et mål der Lillehammerspillerne opptrer meget famlende. Tommy Johansen utspiller seg selv, og til slutt ligger han og flere medspillere og kaver på isen. Vertene kan score enkelt.

15:48 Manglerud Star har fullt lag.

15:21 Mål! 2-0 Manglerud Star scorer ved spiller nr 15 Dave Bonk assistert av spiller nr 14 Justin Boström. Lillehammerspillerne står igjen å ser på.

13:48 Manglerud Stars spiller nr 17 Pål Skogli utvises 2 min for interference.

10:23 Lillehammer har fullt lag.

08:26 Lillehammer får tilbake en av sine utviste spillere.

08:23 Lillehammers spiller nr 7 Lars Hammerseng utvises 2 min for slashing.

06:26 Lillehammers spiller nr 15 Marius Odne utvises 2 min for holding.

03:50 Mål! 1-0 Manglerud Star scorer ved spiller 15 Dave Bonk assistert av spiller nr 77 Scotty Balan. Et billig mål til vertene. Først greier ikke Lillehammerpillerne å henge med Bonk når han tar hele runden rundt mål. Så sender han i veien et ikke alt for hardt backhandskudd som sniker seg mellom bena til Tommy Johansen. En tidlig julegave.

03:19 Manglerud Star har fullt lag.

01:19 Manglerud Stars spiller nr 11 Mats Johansson utvises 2 min for hekting.

00:00 Kampen er i gang.

Kenneth Madsø og Bjørn Olsen Jr. er fortsatt skadet og ikke med i dag. Tomas L. Trondsen er med i troppen igjen i dag etter sitt skadeavbrekk, og han går inn i rekka sammen med Tim Konsorada og Tomi Pöllänen. Ellers er rekkene slik som de var i lørdagens kamp.

Tommy Johansen starter i mål.

Kveldens hoveddommer er Roy Stian Hansen.

Artikkeltags