L.I.K.s tredje strake

MÅL: Her scorer R.J. Anderson L.I.K.s første mål i gårsdagens treningskamp mot M/S, mens vi ser pasningslegger Kyle Schmidt bak mål

MÅL: Her scorer R.J. Anderson L.I.K.s første mål i gårsdagens treningskamp mot M/S, mens vi ser pasningslegger Kyle Schmidt bak mål Foto:

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

L.I.K.s fortsetter å vinne treningskamper. Foran 418 tilskuere i Kristins Hall tirsdag kveld slo de Manglerud/Star 5-1 (1-1, 1-0, 3-0).

DEL

Kyle Schmidt, som er en av de nye L.I.K.-drakta, skrøt uhemmet av byen og laget nord for Mjøsa.

- Sportslig har laget startet bra. Jeg håper vi bare ser starten av noe som kan bli veldig moro, sa 24-åringen fra Minnesota i USA, og la til:

- Det er alltid spennende å flytte til et helt ukjent sted, by og klubb. Jeg angrer ikke, for etter en snau måned er jeg imponert over den vakre byen, lagkameratene, trenere og støtteapparatet rundt A-laget. Jeg har møtt en klubb bedre på alle områder enn det jeg hadde forestilt meg, selv om jeg fikk mange positive tilbakemeldinger før jeg tok valget.Lag -og arbeidsmoral blir en viktig styrke i tillegg til at vi har et lag med mange sportslige kvaliteter i laget. Jeg gleder meg til fortsettelsen, sa Schmidt.

Rajon Anderson, Aleksander N. Rindal, Stefan Sjödin, Gino Guyer og Dan R. Nygård i veldig godt samarbeid med Kevin Wehrs scoret L.I.K.s mål.

Artikkeltags