L.I.K. lanserer ny spilleraksjon – håper å få inn 250.000 kroner med hjelp fra publikum

For at L.I.K. og klubbens supportere skal få mer å juble for, lanserer de nå en ny spilleraksjon, hvor målet er å få inn 250.000 kroner.

For at L.I.K. og klubbens supportere skal få mer å juble for, lanserer de nå en ny spilleraksjon, hvor målet er å få inn 250.000 kroner. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Som så mange år tidligere, søker L.I.K. hjelp av privatpersoner og bedrifter for igjen å kunne kjempe i toppen av norsk hockey.

DEL

Mandag formiddag ble spilleraksjonen 2018 lansert, og er tenkt å vare ut mai. Målet er å få inn 250.000 kroner som klubben forplikter seg til å benytte til lønnsrelaterte utgifter knyttet til lagets eliteseriespillere.

«Uavhengig av hvilket navn som blir benyttet på enkeltspillere under aksjonen står L.I.K. fritt til å benytte midlene til den eller de spillere sportslig ledelse finner det hensiktsmessig.», står det på aksjonssiden.

I fjor ble aksjonen øremerket David Morley, noe som ga klubben 250.000 kroner, mens i år er ikke aksjonen knyttet opp mot et enkeltnavn. Morley har nå forlatt klubben, til fordel for Stavanger Oilers.

Aksjonen er lagt opp som en stafett, slik at privatpersoner eller bedrifter som ønsker å bidra kan utfordre noen til å være med.

Klubben har budsjettert inntekten på 250.000 kroner i helårsbudsjettet for 2018, informeres det videre om på aksjonssiden.

Artikkeltags