- Vi må stå sammen

LØFT: Vi vinner som et lag og taper som et lag. I kveld skal vi løfte i flokk og oppleve ny L.I.K.-suksess. Garantert, sier Remo A. Martinsen, L.I.K.s leder.

LØFT: Vi vinner som et lag og taper som et lag. I kveld skal vi løfte i flokk og oppleve ny L.I.K.-suksess. Garantert, sier Remo A. Martinsen, L.I.K.s leder. Foto:

Artikkelen er over 7 år gammel

L.I.K. brukte gårsdagen på å riste av seg skuffelsen etter onsdagens stjernesmell i Hamar OL-amfi . I kveld er det klart for revansje.

DEL

LILLEHAMMER: - Vi vinner som et lag og taper som et lag. Det er ikke slik at de taper og vi vinner. Etter onsdagens arbeidsulykke i Hamar OL-amfi er det viktig at alle de som er glade i L.I.K. møter opp i Kristins Hall og tar tak i snuoperasjonen sammen med spillerne,. Det handler om å glemme dårlige opplevelser. Der er vi flinke, sier Remo André Martinsen, leder i L.I.K.

- Skal angripe som et dyr

- Jeg forventer at spillerne bretter opp ermene i kveldens kamp, og viser hva som bor i dem. Jeg forventer at de er 100 prosent klare til fighten som venter dem, sier Martinsen og legger til:

- L.I.K. vil være som et dyr i kveldens kamp og angripe fra alle kanter. Derfor er det viktig at de føler støtte fra folket på tribunen. Vi liker ikke å bli ydmyket på den måten vi ble torsdag og det har vondt å fordøye. Nå er kampen på Hamar historie. Nå handler det om kveldens kamp, og vinner vi står det 1-1 i kamper og vi er igjen like langt og utfallet av kvartfinalethrilleren er helt håpet, sier Martinsen.

- Storhamar går til kveldens kamp med godfølelse. Det gjør vel ikke L.I.K.-spillerne etter den vonde opplevelsen de hadde?

- Storhamar flyr nok høyt, men nå handler det om å lande et fly som tok av i rakettfart. Og de skal lande på en ekstrem kort rullebane kun 48 timer etter de lettet, sier Martinsen.

- Det viktigste er at vi vinner kveldens kamp. Den vinner vi sammen der all med L.I.K.-hjerte bidrar på sin måte for at vi skal lykkes, sier Martinsen.

Analysedagen

L.I.K.s trener Tor Nilsen, svarte slik på hva han hadde brukt torsdagens til.

- Det har vært mye analyse, og så gjennomførte vi en trening der vi snakket sammen om det som skjedde. Etter trening var det videomøte, før vi satt kryss over den vonde opplevelsen fra onsdag og rettet fokus mot kveldens kamp.

Martinsen spiller ikke

Andreas Martinsen fikk skulderen ut av ledd i onsdagens kamp, og er ute i kveldens kamp -og kanskje i flere kamper.

- Martinsen spiller ikke, noe som betyr at en annen spiller får sjansen, men både for oss og Martinsen selv er det trist at han er ute av spill, sier Tor Nilsen.

Skal L.I.K. lykkes med å vinne kveldens kamp er det viktig at de unngår for mange minutter i utvisningsboksen. Onsdag kveld var det svært ødeleggende.

Artikkeltags