Jeg er ikke rik nok til å stemme Høyre!

BEVEGELSE: Det er mye som tyder på at det er stor bevegelse i velgermassen i Innlandet, skriver Kai Ove Berg, Ringsaker Høyres  ordførerkandidat.

BEVEGELSE: Det er mye som tyder på at det er stor bevegelse i velgermassen i Innlandet, skriver Kai Ove Berg, Ringsaker Høyres ordførerkandidat.

Av
DEL

Leserinnlegg
Med bestemt blikk og skarp stemme, skar ordene gjennom luften; «Jeg er ikke rik nok til å stemme Høyre!»

Kommunikasjonen hadde brutt sammen før den hadde startet, som Finn Skårderud snakker om. En velger hastet videre. I jakten på hva, tenkte jeg. Gårsdagens eller morgendagens Ringsaker? Hvordan kan Ringsaker endres dersom velgerne på autopilot søker svar der de alltid har gjort, i det kjente?

Valg handler om identitet, om det å høre til. Hvem ønsker du å være? Eller betyr det mest for deg hvem du tror andre ønsker at du er?

Det koster dessverre mye å skille seg ut i Norge. Det er ennå ikke helt stuerent å være blå i Innlandet.

I likhet med, strømpriser, gode rentebetingelser og gode innkjøp, er det å være «ænnsles» en kostnad vi nordmenn er vant til å regne nøye på. Hva vil de andre si?

Kanskje velgeren på stand hadde rett likevel, at vi mangler den grunnleggende rikdommen å kunne velge fritt uten å tenke på hva andre sier? Hvilke verdier har da blitt nedarvet etter 50-100 år med sosialisme i innlandet?

Konformitet skaper vakre parader med høy grad av presisjon, men det er alltid soldaten som mister geværet som får kjeft og havner i avisa!

De som mister geværet får andre til å stille det forløsende spørsmålet; Hva må vi gjøre bedre og annerledes neste gang?

Til alle velgere i Mjøs regionen: 50-100 år med parademarsj for Ap er nok. Det er mye som må gjøres bedre og annerledes i møte med nye utfordringer. Det er på tide at avgjørelsene for Ringsaker og Innlandets fremtid løftes ut av Arbeiderpartiets medlemsmøter, kontorer og irrganger. Det er mye som tyder på at det er stor bevegelse i velgermassen i Innlandet.

Høyre vil skape et åpnere og rikere samfunn med valgfrihet og makt til den enkelte. Det kan du bidra til.


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags