(Nettavisen): Nettavisens journalist var vitne til hendelsen i Thereses gate på Bislett i Oslo tirsdag morgen.

– Mannen kom løpende etter en kvinne med kniv. Han så helt gal ut i blikket. Da politiet kom dit forsøkte de flere ganger å kjøre ham ned. De fikk presset ham mot en vegg. Så skjøt de han flere ganger, sier journalist Simen Lønning.

På en video fra stedet ser man politiet kjøre mannen ned, men mannen kom seg opp igjen.

Politiet bekrefter til Nettavisen at en person er skutt og truffet.

– Politiet rykker ut på melding om en truende person. Det blir en konfrontasjon og det blir avfyrt skudd mot personen, forteller operasjonsleder Tore Solberg til Nettavisen.

Politiet vet ikke noe mer om foranledningen til hendelsen, men utelukker ikke beskrivelsene fra Nettavisens journalist om at mannen skal ha jaget en kvinne med kniv.

– Det kan være det som har skjedd, de første opplysningene går på en truende person. Vi er fortsatt på stedet, søker etter skadde og eventuelt andre truende personer, forteller Solberg videre.

Politiet vet fortsatt ikke noe om tilstanden til personen.

Det søkes nå etter vitneopplysninger, samt både skadde og andre eventuelle truende personer. Videre foretar politiet seg av tekniske undersøkelser.

Klokka 09.17 bekreftet politiet i Oslo at det hadde vært en konfrontasjon mellom politiet og «minst en person til».

– Det har blitt avfyrt skudd. Situasjonen er pr nå ikke avklart. Det er mye politi i området, skrev politiet på Twitter.

Nettavisens reporter på stedet forteller at politiet har sperret av et ganske stort område på Bislett, spesielt utenfor Godt Brød og Bislett blomster.

Utenfor sistnevnte sted er det lagt ut stor presenning. Det rapporteres om store mengder nødetater, og politiet snakker med vitner på nærmest hvert gatehjørne. Det søkes også med hunder i området.