For politiet i Innlandet har det vært ei relativt rolig natt, med ikke de store hendelsene å ta tak i.

– Enten så er det lite eller så er det mye å gjøre. I natt har det vært rolig, sier operasjonsleder Sidsel Svarstad til OA lørdag morgen.

I Gudbrandsdalen er det ingen hendelser å melde om.

Ved totida natt til lørdag stanset utrykningspolitiet en bil for kontroll i Gjøvik. Det viste seg at mannen i tillegg til å kjøre for fort, heller ikke var edru.

Slått i ansikt og kjeve

Bilens hastighet ble målt til 91 km/t i skiltet 80-sone. Førerkortet er beslaglagt og føreren anmeldes for å ha kjørt for fort i påvirket tilstand.

På Elverum oppsto det et slagsmål utenfor et utested i sentrum. En mann i 20-årene ble slått i hodet og kjeven. Han ble kjørt til legevakta for sjekk og forholdet blir anmeldt.

Tidlig lørdag morgen kjørte en bil av riksvei 2 og veltet, ved Hanstad på Hedmark. En person ble sendt til sykehus for sjekk. Det er ikke meldt om alvorlige personskader.

Bil kjørt av vegen og veltet, en person bringes til sykehus for sjekk. Ikke meldt om alvorlige personskader. Berging pågår, sak opprettes.

Kvinne siktet for drapsforsøk

En kvinne er pågrepet etter at en mann ble alvorlig skadd i en knivstikking på Slemmestad i Asker fredag kveld. Kvinnen er siktet for drapsforsøk, opplyser politiet til NTB lørdag morgen.

Knivstikkingen fant sted på offentlig sted utendørs ved en bolig, men det er ikke kjent om det er noen relasjon mellom den siktede og den skadde. Leder ved Krimvakta i Oslo politidistrikt Eivind Håndstad opplyser at politiet har gjort funn av interesse på åstedet.

Måtte stanse redningsaksjon etter hund i Etne

Brannvesenet måtte natt til lørdag gi opp en redningsaksjon etter en liten hund som falt utenfor en bratt skråning i Etne. Mannskaper fra brannvesenet i Etne forsøkte på flere måter å redde ut hunden som skled ned skråningen etter å ha hoppet over en kant i veien ved Markhus langs Åkrafjorden.

Klokka 00.30 måtte imidlertid aksjonen avsluttes uten løst oppdrag. Vaktleder Christer Gillebo i Sørvest 110-sentral sier mørket og hensynet til redningsmannskapenes sikkerhet gjorde videre redningsarbeid uforsvarlig.

06.50 lørdag morgen melder Sørvest 110-sentral at saken har endt godt.

Eierne av hunden har fått hjelp av en privatperson med ekspertise på fjellklatring og hunden er nå oppe fra skrenten, skriver de på Twitter.

Videre skriver de at eier tar med hunden til dyrlege for kontroll, men det fremstår som at den er i god form.

Pence sier han ikke tok med seg graderte dokumenter

Tidligere visepresident Mike Pence sier han ikke tok med seg graderte dokumenter da han forlot Det hvite hus i fjor.

FBI tok med seg flere esker med slike dokumenter da de ransakte Donald Trumps eiendom. Han har hevdet at alle dokumentene som ble hentet, var avgradert. Razziaen skjedde i forbindelse med at den tidligere presidenten etterforskes for mulige brudd på spionasjeloven.

På direkte spørsmål om han selv hadde tatt vare på graderte dokumenter etter at han trådte av som visepresident, svarte Pence «Nei, ikke som jeg vet om».

Minst åtte sivile drept i angrep mot hotell i Mogadishu

Minst åtte sivile skal være drept i et angrep fra den ytterliggående Islamistgruppa al-Shabaab mot et hotell nære sentrum av Somalias hovedstad Mogadishu. Det opplyser en sikkerhetstjenesteperson til nyhetsbyrået AFP.

Det gikk av to eksplosjoner utenfor hotellet, før angriperne gikk inn og åpnet ild, ifølge politiet.

I en uttalelse skriver gruppa at de kontrollerer hotellet og at de «skyter alle».