Flere møteplasser er åpne i Nord-Fron i helga – og det kalles inn til foreldremøter på skolene neste uke

Ungdomsklubben på Vinstra ligger i Kåja idrettspark.

Ungdomsklubben på Vinstra ligger i Kåja idrettspark. Foto:

DEL

Fredag skrev GD at ungdomsklubben har ekstraordinær åpningstid lørdag fra klokken 14.00 til 18.00.

Her er også en oversikt over andre tilbud kommunen har i den tøffe tiden etter knivdrapet onsdag kveld.

Vinstra videregående skule vil være åpen i helgen. På kommunens hjemmesider opplyses det at skolen holder åpen i tidsrommet 11.00-21.00.

Sødorp kirke vil være åpen mandag 5. november fra 18.00 til 21.00 - og ved senere i uke hvis behov, opplyser sokneprest Jens Petter Ous.

Omsorgstelefonen i Nord-Fron kommune, som betjenes av helsepersonell, er åpen fram til mandag 5. november klokken 15.30. Dette er et tilbud for alle som føler de trenger det, eller også om man er bekymret for andre.

Mandag neste uke er det kalt inn til foreldremøter på Sødorp (18.00), Skåbu (18.00) og Kvam skole (20.00). Her vil BUP oppland snakke om hvordan foreldre skal snakke med barna om det som har skjedd. Representanter fra politiet, støtteapparat og kommunale tjeneste vil også være til stede. Alle ansatte på skolene vil mandag også kurses i tematikken.

Tirsdag er det foreldremøte på Vinstra videregående skole klokken 18.00.

Onsdag blir det felles møte for personal og foreldre i barnehagene på samme måte som på skolene. Dette møtet blir arrangert på Inntunet på Vinstra vgs. Tidspunktet blir publisert nærmere.

Artikkeltags