Så stjerner – knipset beste januarbilde

STJERNEHIMMEL: Stemningsfull sen kveldshimmel ved Røyslitjernet. Foto: Stein Erik Juvstad @steiniglasshus

STJERNEHIMMEL: Stemningsfull sen kveldshimmel ved Røyslitjernet. Foto: Stein Erik Juvstad @steiniglasshus

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

LILLEHAMMER: Stein Erik Juvstad stakk av med seieren da leserne stemte fram januarvinneren i GDs fotokonkurranse.

– Jeg hoppa i taket av glede da jeg fikk beskjed på Instagram om at jeg hadde vunnet, forteller den glade vinneren, Stein Erik Juvstad, til GD.

Han har fulgt avstemningen på GD.no og vært innom nesten hver dag for å sjekke.

– Det er godt å ha masse venner som har stemt på seg. Jeg må få takke alle som har stemt på meg. Dere har gjort meg skikkelig glad, jubler januarvinneren.

HOBBYFOTOGRAF: Stein Erik Juvstad er vinner av «Lesernes januarbilder».Foto: Privat

HOBBYFOTOGRAF: Stein Erik Juvstad er vinner av «Lesernes januarbilder».Foto: Privat

Stemt fram to ganger

Juvstad er i realiteten stemt fram to ganger. Han lå nemlig øverst på lista over likerklikk av alle 2.074 fotobidrag til #gdbilder da juryen skulle velge ut ti finalister i «Lesernes januarbilder».

– Det ble jeg skikkelig glad for å høre, sier Juvstad, som fikk hele 39 prosent av stemmene fra de 1.779 personene som har stemt på sin fotofavoritt. Han får ti Flax-lodd og en overraskelse i posten.

Hun tok vinnerbildet for desember

Stjerner over Røyslitjernet

– Bildet er tatt en sen kveld med spesielt lys og masse stjerner. Det ble et veldig spesielt bilde, sier hobbyfotografen, som bor på Røyslimoen. Bildet er knipset rett borti nabolaget, ved Røyslitjernet.

– Jeg har sett lignende bilder som har vært fantastiske, og hadde lyst å prøve selv, sier Juvstad, som sier Instagram er en stor inspirator.

Se alle finalistene her:

– Instagram er fantastisk fordi man får nye bekjentskaper og inspirerer hverandre. Blant annet har jeg kommet i kontakt med John Richard Rolseth, som tar mange flotte bilder, og som har gitt meg mange gode tips. Vi har planer om noen fototurer sammen, sier Juvstad, som også har lyst å bli en del av Lillehammer kameraklubb.

Laster avstemning...

Største ønske å få seg en jobb

– Nå er jeg virkelig inspirert til å ta flere bilder. Jeg er veldig glad i å fotografere, men har ikke vært flink nok til å komme meg ut. Uten jobb, som jeg dessverre har vært over lang tid nå, har jeg alle muligheter til å være mer ute, sier Juvstad, som mistet jobben da Ica Supermarked ble lagt ned i Søre Ål.

Etter å ha vært «butikkmann» i 25 år har det svist seg vanskelig å få seg jobb igjen.

– Kanskje har jeg for mye ansiennitet og er for kostbar i drift? undrer Juvstad, som håper noen har en jobb til ham.

Her er alle fotobidragene for januar:

Ny konkurranse i gang

Fikk du ikke deltatt i januarkonkurransen, har du en ny mulighet nå. «Lesernes februarbilder» er godt i gang. For å delta i konkurransen må du enten merke bildene dine #gdbilder på Instagram, eller laste opp bildene direkte i bildeserien på GD.no.

Bildene under har allerede kommet inn i februarkonkurransen:

Artikkeltags