Her er julens bildevinner

VINNERBILDET:  Sykkeltur på Mjøsisen. Foto: Anne Lise Koller

VINNERBILDET: Sykkeltur på Mjøsisen. Foto: Anne Lise Koller

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Leserne har kåret en vinner blant ti flotte finalister i "Lesernes julebilder". Det ble Anne Lise Koller (35) fra Brandbu som stakk av med seieren etter å ha fått 24 prosent av stemmene for fotografiet "Sykkeltur på mjøsisen".

- Det var overraskende å bli valgt ut som finalist og kjempehyggelig å vinne. Takk til juryen og alle som har stemt meg fram, sier Koller, som jobber som arealplanlegger i Gjerdrum kommune.

Koller er glad i Mjøsa og slår et slag for skøytebana som er brøyta fra Vingnesvika til Samuelstuen camping. Hun koser seg på isen både på sykkel og med sparkstøtting.

- Det er kjæresten min Magne Løvstuen på Brøttum som sitter på sykkelen på bildet. Vi var på mjøsisen nesten hver dag i romjula. Det var kjempeflott der. Vi laget kaffebål i strandkanten og koste oss. Mjøsa er et fint fritidsområde sommer som vinter. Å være ute på tur er en del av romjula, ikke bare familiesammenkomster, sier Koller, som er glad i å ta bilder ute i naturen.

Anne Lise Koller med spark på Mjøsa.

Anne Lise Koller med spark på Mjøsa. Foto:

I alt ble 1006 fotobidrag merket #gdbilder og deltok i julebilekonkurransen.

Koller får ti Flax-lodd og en overraskelse i posten.

Laster avstemning...

Ny konkurranse i gang

Fikk du ikke deltatt i julens fotokonkurranse, så har du nå en ny mulighet. «Lesernes januarbilder» er i gang, så merk bildene dine #gdbilder i Instagram, eller last dem opp direkte i bildeserien på GD.no, og delta i konkurransen du også.

Artikkeltags