SOMMERFUGL: En vakker Blåvinge på en like vakker kattefot. Foto: Laila Anita Øverland

SOMMERFUGL: En vakker Blåvinge på en like vakker kattefot. Foto: Laila Anita Øverland

Her er sommerens finalebilder - bli med og stem!

Hjelp oss å velge blant ti flotte fotofinalister.
Publisert
DEL
Hjelp oss å velge blant ti flotte fotofinalister.

Lesernes beste bilderLILLEHAMMER: En sommer er snart over og det er tid for å kåre vinnere av fotokonkurransen «Lesernes sommerbilder».

Denne gangen blir det kåret både 1., 2. og 3.-plass, og det er Flaxlodd og billetter til Hunderfossen familiepark i premie.

Laster avstemning...

Nye regler

Tidligere fikk vi inn over 2000 bilder hver måned. Etter at Instagram og Facebook endret reglene sine, får vi ikke lenger inn bilder som merkes #gdbilder i bildeserien på GDs nettside. Nå må leserne selv laste opp bildene sine på GD.no for å bli med i konkurransen. Derfor har vi foreløpig ikke månedlig fotokonkurranse som før, men slår sammen sommermånedene, og nå i neste omgang, høstmånedene.

Totalt har 646 fotobidrag kommet inn, og vi har valgt ut ti verdige finalebilder du kan være med å stemme på.

Blant sommerens motiver er det mye blomster, sommerfugler og andre insekter, dyr og feriebilder fra fjell og fjord, innland og utland.

Ny konkurranse i gang

Fikk du ikke deltatt i sommerens fotokonkurranse, så har du en ny sjanse nå i høst. Høstkonkurransen er allerede i gang. Merk bildene dine @gdbilder i sosiale medier, eller gå inn på GD.no, "Meny" og "Last opp bilde", og delta du også.

Artikkeltags