SOMMERFUGL: En vakker Blåvinge på en like vakker kattefot. Foto: Laila Anita Øverland

SOMMERFUGL: En vakker Blåvinge på en like vakker kattefot. Foto: Laila Anita Øverland

Her er sommerens finalebilder - bli med og stem!

Hjelp oss å velge blant ti flotte fotofinalister.
Publisert
DEL
Hjelp oss å velge blant ti flotte fotofinalister.

Lesernes beste bilderLILLEHAMMER: En sommer er snart over og det er tid for å kåre vinnere av fotokonkurransen «Lesernes sommerbilder».

Denne gangen blir det kåret både 1., 2. og 3.-plass, og det er Flaxlodd og billetter til Hunderfossen familiepark i premie.

Bildeserie

Se sommerens beste leserbilder

SMASK: Størst av alt er kjærligheten. Foto: Marion Skoglund
Laster avstemning...

Nye regler

Tidligere fikk vi inn over 2000 bilder hver måned. Etter at Instagram og Facebook endret reglene sine, får vi ikke lenger inn bilder som merkes #gdbilder i bildeserien på GDs nettside. Nå må leserne selv laste opp bildene sine på GD.no for å bli med i konkurransen. Derfor har vi foreløpig ikke månedlig fotokonkurranse som før, men slår sammen sommermånedene, og nå i neste omgang, høstmånedene.

Totalt har 646 fotobidrag kommet inn, og vi har valgt ut ti verdige finalebilder du kan være med å stemme på.

Blant sommerens motiver er det mye blomster, sommerfugler og andre insekter, dyr og feriebilder fra fjell og fjord, innland og utland.

Ny konkurranse i gang

Fikk du ikke deltatt i sommerens fotokonkurranse, så har du en ny sjanse nå i høst. Høstkonkurransen er allerede i gang. Merk bildene dine @gdbilder i sosiale medier, eller gå inn på GD.no, "Meny" og "Last opp bilde", og delta du også.

Artikkeltags