Stem på din mai-finalist

LANG, LANG REKKE: En laksand med alle sine små – tre på ryggen og ti på rekke og rad etter, vedStrandpromenaden. Foto: Asgeir Melbøe

LANG, LANG REKKE: En laksand med alle sine små – tre på ryggen og ti på rekke og rad etter, vedStrandpromenaden. Foto: Asgeir Melbøe

Artikkelen er over 2 år gammel

Det er klart for å kåre vinneren av «Lesernes maibilder». Her er de ti finalistene. Stem!

DEL

GDs jury har sammen med lesernes stemmer valgt ut ti verdige finalister i maimånedens fotokonkurranse.

Nå er det opp til deg å stemme fram din favoritt. For å gjøre dette må du gå inn på GD.no og klikke på ditt favorittfotografi i avstemningsboksen i saken.

Les også: Her er beste aprilbilde

Bunad, flagg og vårstemning

Mange har deltatt i mai-konkurransen. I alt har 2.209 bidrag kommet inn. At det har vært mye godt vær og både pinse og 17. mai denne måneden, har bydd på fine fotomuligheter, noe vi ser av bidragene. Her er det norske flagg, bunader, skolekorps og russ. Godværsbilder, blomstring, vårmotiver, lamming og vakre solnedganger er også godt representert, sammen med et rikt fugle- og dyreliv. Her er alt fra livet i fuglekassa til revunger i skogen.

Slik gjør du: Klikk deg inn på bildeserien under og se på alle ti finalebildene. Velg deh ut din favoritt, og merk av i avstemningsboksen under.

Laster avstemning...

Ny konkurranse i gang

Fikk du ikke deltatt i månedens konkurranse? Fortvil ikke. Hver måned velger vi ut ti finalister og kåres én vinner, som får ti Flax-lodd i posten.

Her er beste leserbilde 2015

Se årskavalkaden: Året 2015 i #gdbilder

Det eneste du må gjøre for å delta er å merke bildet ditt #gdbilder i sosiale medier. Det er også en fordel om du har navn på bildet, om du vil komme med blant finalistene.

Artikkeltags