Vant OL-quizen - uten å delta

DELT SEIER: Alfred Unosen brukte kona Berits e-post til å svare på GD og OL-museets Rio-quiz - og er dermed avhengig av hennes velvilje for å få sin del av premien.

DELT SEIER: Alfred Unosen brukte kona Berits e-post til å svare på GD og OL-museets Rio-quiz - og er dermed avhengig av hennes velvilje for å få sin del av premien. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Berit Unosen ble litt i stuss da GD ringte for å gratulere med seieren i OL-quizen - helt til hun husket at ektemannen hadde levert svar i hennes navn.

DEL

LILLEHAMMER: – Det stemmer, det. Han hadde problemer med å få levert svaret fra sin e-post-konto, så han brukte min et par ganger, sier vinneren.

– Du får stille henne noen OL-spørsmål for å kontrollere, forsøker en smilende Alfred Unosen seg i et forsøk på å bli tilkjent seieren.

– Nå nei, premien er min! kontrer kona.

Etter litt parlamentering blir de to enige om at ryggsekken skal de dele på, mens høyttaleren er det muligens noen av barnebarna som kommer til å interessere seg for.

Til sammen har det kommet inn godt over 300 svar i GD og Ol-museets Rio-quiz. Alfred Unosen har vært en av de faste deltakerne.

– Jeg har hørt mye om den OL-quizen de siste ukene, ja. Han har sittet og slått opp i leksikon og søkt på nett, og virkelig kost seg med spørsmålene, sier Berit Unosen.

– Det var et høyt nivå på spørsmålene, men jeg klarte de fleste. Det har vært fint tidsfordriv å lete fram svarene, sier ektemannen, som innrømmer at han er ganske sportsinteressert.

– Foreløpig har jeg ikke snudd døgnet for å følge med på OL-sendingene, men det spørs når friidretten begynner ...

Da er det mulig at han får selskap av den litt mindre sportsinteresserte kona. For brødrene Ingebrigtsen står høyt i kurs hos ekteparet i Rudsbygd.

– Vi har sittet og sett TV-serien med Ingebrigtsen-familien begge to, så vi heier litt ekstra på dem, sier Berit Unosen.

Artikkeltags