Klart for Trollrock på Beitostølen

Den glade vandrer.

Den glade vandrer.

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Måndag, The Rebels, De Talentløse og The Gamasamas spiller på Trollrock 2017 på Beitostølen.

DEL

- Nå er det sjuende året Trollrock arrangeres, og vi har faktisk hatt et snitt på over 20 prosent av hovedprogrammet bestående av lokale musikere siden oppstarten i 2011, forteller Trollrocks Atle Dalen i en pressemelding.

Tiergarten

-  I tillegg til de fire er også Tiergarten klare med kortreist besetning. (Mats Rybø og Anne Marit Bergheim/Låtskriver/bandmedlem Katzenjammer). Dette er noe svært få, eller trolig ingen av landets festivaler av Trollrocks kaliber kan skilte med. I tillegg har Valdresmesterskapet i Trollrock (VM i Trolrock) vært en suksess fra dag en, med ca 10 påmeldte lokale band årlig. Næringslivet på Beitostølen har også sett verdien av dette, og arrangementet fikk en ekstra boost i 2016 da vi i samarbeid med flere sentrale bedrifter flyttet arrangementet til Beitostølen sentrum. VM i Trollrock arrangeres på samme måte i 2017, lørdag 29.juli.. Vi oppfordrer alle lokale musikere mellom 7 og 20 år å melde seg på via våre nettsider www.trollrock.no. 

Tilrettelegging, utvikling og eksport av talenter

Trollrock har som mål å alltid være den største og beste plattformen i Valdres for lokale musikere som ønsker å ha en arena å spille på. Vi plasserer bevisst lokale artister mellom store norske, og utenlandske, headlinere for å gi de inspirasjon og ikke minst muligheten til å spille for et stort publikum.  Vårt mål er også at vi er en bidragsyter til at lokale musikere blir oppdaget av tilreisende, noe som igjen kan føre til at de får muligheten til å utføre sine kunstneriske evner også utenfor skigarden.

Programmet

Torsdag 27.juli:

Amy Macdonald(UK), Vazelina Bilopphøggers, Kvelertak, Oslo Ess, Beachheads, Tiergarten, The Rebels

Fredag 28.juli:

Janove, Morten Abel, John Olav Nilsen & Nordsjøen, Greni, Cezinando, Hjerteslag, Elsa & Emilie, De Talentløse, Hvitmalt Gjerde, The Gamasamas

Lørdag: 29.juli:

The Cranberries (IRL), Hellbillies, Jaa9 & OnklP, FInn Kalvik, Unnveig Aas, Måndag, Mads Veslelia, Dirty Deeds, VM i Trollrock

Artikkeltags