Fabelaktiv søker barn til audition

Produksjonsselskapet Fabelaktiv søker barn til audition for en kortfilmserie som skal gå på TV2 og TV2 Sumo.

Produksjonsselskapet Fabelaktiv søker barn til audition for en kortfilmserie som skal gå på TV2 og TV2 Sumo. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Produksjonsselskapet Fabelaktiv arrangerer audition for «uttrykksfulle barn fra fem til sju år» til en kortfilmserie som skal vises på TV2 og TV2 Sumo.

– Kortfilmserien «Du er min venn» er en serie med korte filmer for og med barn. Det vil bli spilt inn «feelgood-snutter» på ett til to minutter, som viser hverdagslige og gjenkjennelige situasjoner rundt temaet vennskap, forteller castingansvarlig Ingrid Nordby.

Fabelaktiv har tilhold på Hamar, og ifølge Nordby ønsker selskapet at dette skal være en tvers gjennom lokal produksjon.

– Det er viktig for oss å vise at vi i Innlandet har alle ressurser som trengs for å kunne gjennomføre store produksjoner for de største kanalene, derfor søker vi kun etter barn fra hamarområdet og omegn.

Hun oppfordrer dem som er interessert, til å sende en e-post merket barnets fulle navn og alder til duerminvenn@gmail.com og legge ved bilde, noen få linjer om barnet og kontaktinformasjon.

– Alle interesserte vil bli kontaktet for prøvefilming. Tidligere erfaring fra scene eller film er flott, men absolutt ikke et krav.

Auditionene vil skje på Hamar i løpet av juni, og innspillingen vil foregå på samme sted høsten 2018.

Artikkeltags