Haiti-skjelvet engasjerer stort

Ringsakssokningene Kaja Huuse, Gaute Ormåsen og Ove Røsbak stiller opp for Haiti.

Ringsakssokningene Kaja Huuse, Gaute Ormåsen og Ove Røsbak stiller opp for Haiti. Foto:

Artikkelen er over 8 år gammel

Også lokale artister ønsker å gi sitt bidrag til jordskjelvofrene på Haiti. Gaute Ormåsen fra Ringsaker er et av trekkplastrene når kulturarbeidere inviterer til kulturdugnad på Gjøvik.

DEL

Melodi Grand Prix-aktuelle Gaute Ormåsen, den kritikerroste søskentrioen Narum og humormusikantene i gruppa «Trøste og bære» er blant artistene som går på scenen i studenthuset på Gjøvik mandag 1. februar. Konserten er til inntekt for SOS-barnebyers arbeid på Haiti.

Ny sang

Prøysenhuset på Rudshøgda inviterer til støttekonsert uka før, nærmere bestemt i dag, 27. januar. Inntektene fra denne konserten går til hjelpeorganisasjonen Røde Kors. Geirr Lystrup, også fra Ringsaker, har skrevet en ny sang til støtte for Haiti. Lystrup har fått med seg kollegaene Frode Berntzen, Hogne Moe og Geir Otnes for å spille inn melodien i platestudio. «Et jordskjelv i sør har vist: Vi bor på ei lita jord. Vi kjenner skjelvet også her i hjertet langt mot nord» heter det i sangen som fremføres for første gang for publikum under konserten onsdag.

Jazz-støtte

En jazzkvartett fra Lillehammer, bestående av Guro Skumsnes Moe, Håvard Skaset, Thor Kvande og Carol Kvande er også på lista over artister som opptrer på støttekonserten. Hogne Moe, blant annet kjent for barnefortellingen «Jonas i jungelen», binder programmet sammen. Leietakere ved Fabrikken i Lillehammer går sammen om et kulturarrangement onsdaI 3. februar, men programmet der er ikke klart ennå.

Disse opptrer i Prøysenhuset 27. januar

Guren Hagen

Kaia Huuse

Ove Røsbak

Tor Karseth

Anne Lande og Per Husby,

Kvartetten Guro Skumsnes Moe, Håvard Skaset, Thor Kvande og Carol Kvande.

Disse spiller på Gjøvik

Narum

Gaute Ormåsen

Nora Foss Al-Jabri og Dag Stokke

Knut Anders Sørum med band

Lars André Kvistum og Roy Nikolaisen

Nickels & Dimes

Renegades of Funk

Trøste & Bære

Mari Cathrine Brostuen Hagen og Marianne Steinsrud

Artikkeltags