Gå til sidens hovedinnhold

Hvordan har det gått med kjærligheten?

Artikkelen er over 11 år gammel

Lykken er fullkommen for den tidligere Jakten på kjærligheten-bonden Ingeborg Semb fra Biri.

Sist onsdag fikk Ingeborg Semb fra Biri og Geir Henning Aaløkken fra Lillehammer en gutt.

Han skal hete Edvard Nikolai, og var 3.070 gram og var 50 cm lang. Aaløkken har en datter fra før, og hun er stolt storesøster.

- Oppfyller hele listen

Ingeborg Semb (39) ble rikskjendis da hun i var med i programmet «Jakten på kjærligheten» på TV2 i 2005.

Hun valgte Johan Hammer, og reiste med ham til Svalbard, men det ble med det.

Etter programmet ble hun forelsket i Aaløkken, og på spørsmål fra GD den gang, sa hun om sin nye kjæreste:

- Han oppfyller hele listen min. Og jeg som har fått høre at jeg er så kresen, lo Ingeborg. Semb driver familiebedriften Biri Tapet, som blant annet dekorerer veggene i Det kongelige norske slott, Oslo rådhus og FN-bygningen i New York. Semb satte seg som mål å fornye det kjente halmtapetet da hun overtok, og har langt på veg klart det. I det siste også med designhjelp fra sambygding og designgründer Torbjørn Anderssen i Norway Says.

Lars Julius forelsket

Også to andre Jakten-bønder fra distriktet har funnet kjærligheten helt på egen hånd etter at kameraene ble skrudd av. Anne Mæhlum (36) fra Nordre Mæhlum på Brøttum fant lykken privat, og er blitt mamma.

Sammen med Martin Berge fikk hun datteren Berthe, som nylig fylte ett år. Lars Julius Bjørnstad (32) fra Biri forteller fornøyd at han nylig har blitt samboer.

Kjæresten er 34 år og fra Biri. Hun flyttet inn på garden Bjørnstad for to-tre uker siden, og ifølge Lars Julius er de veldig forelsket.

- Det går veldig bra, smiler han hemmelighetsfullt. For tiden er det heidalsbonden Jan Erik Kjær som jakter på kjærligheten på TV2, og han er i ferd med å finne ut hvem av frierne han har fått til gards som skal bli igjen til sist.