Jakten-André valgte Caroline

Caroline Flisvik er Jakten-Olsens utvalgte

Caroline Flisvik er Jakten-Olsens utvalgte Foto:

Artikkelen er over 6 år gammel

Mandag kveld ble det avgjort: André Olsen fra Follebu valgte frier Caroline Flisnes.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

GAUSDAL: I kjent stil har en kjent kar fra Gausdal valgt seg en Caroline! Bonde André Olsen i TV2s "Jakten på kjærligheten" valgte mandag kveld frieren Caroline Flisnes (28 år).

Forrige uke fortalte Flisnes i Se&Hør at hun i likhet med Olsen har kjempet seg gjennom kreftsykdom. Les artikkelen her: Har også hatt kreft

To av Olsens fire friere trakk seg, både Lene Berger og Silja Bjørnson. Den jenta som ikke ble den utvalgte i finalen, var Anneli Waleniussen, til tross for at hun var en av favorittene hans over lang tid.

– Jeg er kjempeglad i André, men kun som venn. Og jeg tror vi hadde en forståelse av at slik kom det til å bli, sier Waleniussen til «God kveld Norge» ifølge TV2s nettsider.

– André ikke noe for meg

Der forteller hun også at hun og Olsen neppe kommer til å ringe ned hverandre nå etter at «Jakten» er over.

– Jeg har ikke noe behov for å ha konktakt umiddelbart etter dette. Men om det blir sendt ei melding eller en hyggelig telefonsamtale synes jeg det er helt greit. Jeg håper at han og Caroline får det til kjempebra, siterer TV2.

29-åringen sier at hun kun har positive ting å si om geitebonden, men mener det var noe som manglet:

- André er en kjempemann, men ikke noe for meg. Vi hadde mange flotte samtaler, men det skal være litt kribling i magen, og det fikk jeg ikke. Jeg var veldig forberedt på å måtte reise hjem. Vi hadde endt opp med å bli kompiser, ikke kjærester.

I GDs avstemming hvor folk har gjettet hvem André Olsen ville velge, trodde 29% han ville velge Anneli Waleniiussen, mens 25,8 % trodde han ville velge Caroline Flisnes. 45,2% av 1642 stemmer oppga at han ikke ville velge noen av dem.

Husker du?

Her er GDs første artikkel om Jakten-André: Bli med hjem til den nye JAKTEN-bonden

Artikkeltags