Jula er kommet til Galleri Fjordheim

JULEUTSTILLING I GALLERI FJORDHEIM: Glasskunst signert Ellen Larsson i Lillehammer. Bildet er hentet fra Galleri Fjordheims Facebook-side.

JULEUTSTILLING I GALLERI FJORDHEIM: Glasskunst signert Ellen Larsson i Lillehammer. Bildet er hentet fra Galleri Fjordheims Facebook-side. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

BIRI: Lørdag 17. november åpner Galleri Fjordheim like sør for Biri og Mjøsbrua, årets juleutstilling. På den er Lillehammer dobbelt så godt representert som vertskommunen Gjøvik.

Kunsthåndverker og glasskunstner Ellen Larsson fra verkstedet Hett Glass i Fabrikken i Lillehammer, viser en rekke av sine arbeider. Hun følger her godt opp sin kollega Kari Mølstad som turnerer mye med glasskunst, ikke bare nasjonalt.

Mads Andreassen er ikke bare kunstmaler. Han er også gallerist og innehaver av Elephant Kunsthall i Lillehammer. På Fjordheim viser han sine egne, personlige arbeider.

Den tredje kunstneren på juleutstillingen er Kristine Onsrud. I likhet med Andreassen viser hun bildekunst. Onsrud ble født i Lillehammer, men bor i Gjøvik.

Artikkeltags