Ingrid Olava konsertklar for Lillehammer Live

TIL LILLEHAMMER LIVE: Ingrid Olava er blant artistene under festivalen på Strandpromenaden i september.

TIL LILLEHAMMER LIVE: Ingrid Olava er blant artistene under festivalen på Strandpromenaden i september.

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LILLEHAMMER: Ingrid Olava, som sjøl vokste opp i Lillehammer, blir lokalt trekkplaster på storscenen under musikkfestivalen Lillehammer Live på Strandpromenaden i september. Om hun får selskap av andre med lokale røtter, vites ikke.

Årets utgave av Lillehammer Live er den andre i rekken. 2018-festivalen trakk så mye publikum at arrangøren bestemte seg raskt for å satse på dette konseptet også i 2019.

– Ingrid Olava er ett av de virkelig store talentene fra byen vår, så å se henne på scenen hos oss, på hjemmebane, kommer til å bli helt magisk! Hun var i tankene våre allerede i fjor. Derfor er det ekstra stas endelig å kunne sette henne på programmet. Med sine sterke låter og nydelige stemme kan vi garantere at dette kommer til å bli en fantastisk opplevelse på strandpromenaden, uttaler festivalsjef Tor Kristian Mjelde.

Som for mange andre lokale artister var Felix Pub & Scene en viktig arena, også for Ingrid Olava, i starten av det som siden skulle bli en stor artistkarriere. I dag er hun godt etablert og landskjent. Hun har sitt eget uttrykk og sin egen sjanger, inspirert av mange ulike tradisjoner. Fra pop og viser til klassisk og jazz. Sist hun opptrådte i Lillehammer var under åpningskonserten til 40-årsjubileet for DølaJazz, i oktober 2018.

Albumet hun ga ut i fjor, og som er hennes nyeste utgivelse, heter "Innlandet", og ble laget i samarbeid med Andreas Ulvo.

GD har vært i kontakt med Ingrid Olava. Hun er for tiden i barselpermisjon og sier hun ikke har bestemt seg for verken hva hun skal framføre eller hvilke musikere hun eventuelt skal ha med seg.

Artikkeltags