Sesongåpning i Elephant kunsthall

I LILLEHAMMER: Linda Lerseth stiller ut i Elephant Kunsthall fra 7. september. Bildet er fra en tidligere utstilling.

I LILLEHAMMER: Linda Lerseth stiller ut i Elephant Kunsthall fra 7. september. Bildet er fra en tidligere utstilling. Foto:

DEL

LILLEHAMMER: Galleriet Elephant Kunsthall i Wieses gate i Lillehammer, åpner høstsesongen fredag 7. september med utstillingen "Etcetera" ved kunstneren Linda Lerseth fra Oslo. Åpningen er ved Tarald Wassvik.

Lerseths arbeider vil være utstilt i Elephant i tre uker. Hun bruker ikke bare veggene i galleriet, men også gulvet og taket. Altså hele rommet. Det innebærer både bilder og skulpturer. Utstillingene hennes har gjerne preg av installasjon, og hun tar i bruk hverdagslige gjenstander. Av slike uttrykker hun egne og ofte symbolske ting. Det er sagt og skrevet at skulpturene hennes egentlig ikke er kunst, men "slaggstoff fra en fremprovosert, innbyrdes forurensningsprosess mellom materialene, kunstneren, atelieret og omgivelsene".

Lerseth har både deltatt i rene utstillinger og bidratt med utsmykninger. Utstillingen i Lillehammer har fått støtte fra Norsk Kulturråd og Oppland Fylkeskommune.

Artikkeltags