Lilyhammer-fest på Flamingo Bar

BAREIER: Giovanni Henriksen, alias Steven van Zandt, på Famingo Bar, også kjent som Brenneriet.             Foto: Christine Heim

BAREIER: Giovanni Henriksen, alias Steven van Zandt, på Famingo Bar, også kjent som Brenneriet. Foto: Christine Heim Foto:

Artikkelen er over 6 år gammel

Brenneriet viser siste episode på storskjerm.

DEL

I TV-serien er Brenneriet gjort om til Flamingo Bar som eies av hovedpersonen i serien, Giovanni Henriksen. Onsdag vises siste episode av den populære TV-serien på storskjerm og i tillegg kommer bandet Cocktail Slippers.

Taxi skal hente folk

-Det er kult å arrangere en kveld i anledning siste episode. Taxien som hentet Giovanni på flyplassen i første episode, vil frakte gjester til festen, sier restaurant- og eventsjef Ketil Liljebäck.

I serien er det inngangen til Brenneriet som forestiller baren Flamingo. Innendørsscenene er derimot spilt inn på en bar i Oslo.

«Best of Lilyhammer»

- Hva mer vil foregå?

- En «Best of Lilyhammer»-video vil bli vist før siste episode. Her er de virkelig gode øyeblikkene i serien klippet sammen, forteller Liljebäck.

Det vil også stelles i stand en «Barbershop» med en profesjonell barberer, og et pokerbord. Dresskoden er «Giovanni Henriksen style».

Giovanni-stil

- Antrekket er relativt fritt. Men litt stil skal det være.

Cocktail Slippers med lillehamringen Lene Vinje Simensen spilte i første episode av serien, og skal spille på Brenneriet i morgen.

Artikkeltags