Mafiabossen kom med toget

Artikkelen er over 4 år gammel

Steven Van Zandt, alias mafiaboss Frank Tagliano/Giovanni Henriksen, var blid som en sol da ha gikk av toget på Lillehammer stasjon i dag.

DEL

Nok en gang setter innspillingen av tv-serien "Lilyhammer" sitt preg på Lillehammer. Julepynten henger fortsatt oppe, og flere veier er stengt i forbindelse med innspillingen. Tirsdag vil innspillingen blant annet foregå i Storgata.

Flere bein å stå på

Van Zandt, også kjent under artistnavnet Little Steven, har etter hvert fått mange kjente i Lillehammer. I ettermiddag kommer han til byen.

Little Steven er også en kjent musiker, og spiller balant annet i E-street band, bandet til Bruce Springsteen. Hør Little Steven her

Utenlandsk suksess

Sesong to av «Lilyhammer» ble lansert for det amerikanske publikummet i desember. Anne Kolbjørnsen, dramasjef i produksjonsselskapet Rubicon forteller at distribusjonsselskapet Netflix ikke gir ut seertall.

– Men distribusjonsselskapet Red Arrow, som selger «Lilyhammer» til de landene Netflix ikke dekker, forventer en like stor spredning av sesong to av serien som den første, sier hun.

Budsjett på 120 millioner

Budsjettet på sesng tre av "Lilyhammer" er på 120 millioner kroner.

- NRK, Netflix og Norsk filminstitutt er alle med på finansieringssiden. Det kan også bli aktuelt å søke andre fond, sier Kolbjørnsen.

Artikkeltags