Sondre fra Øyer fikk platekontrakt med Sony

Sondre Mulongo Nystrøm fra Øyer fikk i fredagens program av The Stream platekontrakt med Sony Music.

Sondre Mulongo Nystrøm fra Øyer fikk i fredagens program av The Stream platekontrakt med Sony Music. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Sondre Mulongo Nystrøm, bedre kjent som Sondrey, har imponert i TV-programmet The Stream.

DEL

I fredagens episode av programmet fikk Nystrøm, som går under artistnavnet Sondrey, den glade beskjeden fra Sony-representant Marion Ravn: Han får platekontrakt etter sin solide innsats på scenen i TV-programmet de siste månedene.

Han er en av tre artister som fikk platekontrakt med Sony Music.

– Magefølelsen min sier at du kanskje kommer til å stå i finalen. Vi vil tilby deg platekontrakt, sa Marion Ravn under fredagens TV-sending.

– Det føles utrolig deilig. Jeg har drevet med musikk siden jeg var åtte år uten å mene at jeg har satset på musikken. Jeg har vel kanskje gjort det indirekte likevel. Jeg har vært med på UKM, lagt ut videoer på YouTube og lært meg forskjellige instrument. Nå har jeg platekontrakt, sier "Sondrey" til GD.

Les også: Reinflokk på TV

Les også: Trygve Rønningen går fra MTG Norge til TV 2

Direktesendinger framover

Nå skal TV-programmet gå over i direktesendte sendinger, hvor publikumsstemmene teller. Artisten skal legge ut en låt på Spotify, for så å opptre med samme sang påfølgende uke. Antall streams i løpet av uka og publikumsstemmene avgjør hvem som etter hvert ryker ut av konkurransen.

Les også: Stjernegalleri inn i Lillehammer-skole

– Det har vært en drømmereise. Jeg kom inn i programmet med en tanke om å bare ha det gøy. Det var absolutt ikke gitt at jeg skulle få platekontrakt. Jeg skulle ikke ta dette for seriøst, for da er det lett å bli slukt, forteller en reflektert Nystrøm.

Skulle ryke ut

"Sondrey" har hatt en uvanlig tur gjennom programmet. Han var opprinnelig ikke blant de 100 mest streamede låtene i den tidlige fasen av programmet. Det betydde at han ikke kom med. Likevel ble han med i programmet – ikke mindre enn to ganger.

Han ble nemlig hentet inn som vokalist til opptredenen til Eivind Wøien fra Hadeland og Tony Alexander Skjevik fra Åsnes. Da han hadde vært med der likte dommerne det de hadde hørt, og ba han med i "dansen" som soloartist også.

– Jeg hadde vært med i to låter hvor jeg egentlig ikke var hovedpersonen. Etter den siste opptredenen hentet de meg inn igjen rett før jeg reiste derfra, sier Nystrøm.

Artikkeltags