Mote

Mote Foto:

Slik er festivalmoten på NBU-stevne

Motebilde NBUs Landsstevne er prega av traktorcaps, Felleskjøpets T-skjorter, solbriller med farga glass, Adidas-badesko og tresko – sola steiker så mariusgenser ligger igjen i campingvogna.
Cathrine Ervine Omreng
Publisert
DEL
Motebilde NBUs Landsstevne er prega av traktorcaps, Felleskjøpets T-skjorter, solbriller med farga glass, Adidas-badesko og tresko – sola steiker så mariusgenser ligger igjen i campingvogna.
Elin Nyheim og Olav Skei

Elin Nyheim og Olav Skei Foto:

– Antrekket skal være en god blanding av avslappa og moteriktig. Det er fint å synes litt, men uten å skille seg for mye ut. Olav har på seg en gul T-skjorte med påskriften "Jesus saves, after he passes all levels". Det er en gaming referanse.

– Det er jo så hett, så minst mulig klær er det viktigste. Elins solbriller har rosa speilglass som matcher toppen og den tøffe stilen

Marte Wien og Thea Sjøheim fra Dokka

Marte Wien og Thea Sjøheim fra Dokka Foto:

– Litt mote må man ha, skal ikke være helt tilfeldig, ser Marte Wien fra Dokka. Hun er kledd i grønn Felleskjøpet T-skjorte, shorts og Adidas-sko. Antrekket er representativt for årets Landsstevne på Jørstadmoen.

Marte beskriver stilen som en god blanding av behagelig og moteriktig.

Jan Tore Berge fra Østfold

Jan Tore Berge fra Østfold Foto:

Moren og faren til Jan Tore Berger traff hverandre på NBUs Landstreff. I år satser han på å trekke damer med en kjemperose.

– Det er en del damer som kommer bort ja. Ser jeg en søt dame så spør jeg om hun vil lukte på rosa.

Even Hagnestad og Egil Lund

Even Hagnestad og Egil Lund Foto:

– Vi valgte antrekk etter temperaturen og kjærlighet, sier kompisene Even Hagnestad og Egil Lund fra Rogaland. Begge har trailercaps med traktorlogo på. Even bruker sokker i Adidas-slippersene. Egil har tresko og knallrosa solbriller som matcher shortsen. De er på sjekker’n, men ser ikke etter noe seriøst, kun moro.

Erik Førland, Eystein Strand og Karsten Wahl

Erik Førland, Eystein Strand og Karsten Wahl Foto:

Cowboystilen er godt representert på NBU-stevne.

– Her kan man gå med det man vil. Ingen sier noe på åssen du ser ut.

Mote

Mote Foto:

Sola steiker og gutta er heite.

Artikkeltags