Musikalsk «Julenatt» i Lillehammer kirke

JKULENATT: Gaute Ormåsen, Christian Ingebrigtsen og Rita Eriksen til julekonsert. Her sammen med musikerne Frøydis Grorud og Trond Lien.

JKULENATT: Gaute Ormåsen, Christian Ingebrigtsen og Rita Eriksen til julekonsert. Her sammen med musikerne Frøydis Grorud og Trond Lien. Foto:

DEL

LILLEHAMMER: Under årets julekonsertturné har Christian Ingebrigtsen og ringsaksokningen Gaute Ormåsen fått med seg Rita Eriksen som den tredje vokalisten. Musikerne de har med seg er Frøydis Grorud og Trond Lien (musikalsk leder) – begge kjent fra det faste orkesteret i NRKs "Beat for Beat", samt gitaristen Dag Vagle. Fredag 30. november lander de i Lillehammer kirke. Turneen er et samarbeid med organisasjonen Mercy Ships som driver verdens største sivile sykehusskip, «Africa Mercy».

Musikalsk fortsetter ensemblet etter samme lest som tidligere år sjøl om Rita Eriksen er ny i folden denne sesongen. Rogalendingen startet i bandet med samme navn. Hun har sunget med blant andre Vamp, vunnet "Stjernekamp", gitt ut en rekke album, vært en av vokalistene i oppsetningen "Vi elsker Abba" og det siste året turnet med en personlig tribute til den amerikanske sangeren Eva Cassidy, under overskriften "Songbird".

Artikkeltags