Øystein (18) feiret Idol-seier med å synge Lillehammer-låten nok en gang

Artikkelen er over 2 år gammel

18-årige Øystein Hegvik fra Ørlandet ble lørdag kveld kåret til vinner i TV 2-konkurransen Idol. Da han var kåret til vinner, opptrådte han for andre gang på samme kveld med en Lillehammer-komponert låt.

DEL

LILLEHAMMER: Tre studenter fra Lillehammer Institute of Music Production and Industries (Limpi) har laget en av årets finalelåter i Idol.

Låten «Before I Go», som ble utgitt av plateselskapet Universal natt til fredag, ble til gjennom ei skoleoppgave som Thomas Alexander Strandskogen, Kristin Marie Skolem og Victor Karlsen Klæbo fikk i undervisning denne høsten.

– Det er kjempemorsomt. Vi er veldig gira. Det er morsomt å se at noe man lager gjennom skolen kan bli noe skikkelig. Noen ting man lager blir kanskje bra, mens andre sanger vi lager blir helt greie og kanskje «bare en ny i samlinga». Det er gøy å se at låten blir sunget i finalen, sa Strandskogen på vegne av Limpi-trioen til GD før finalen.

Under lørdagens finale, hvor Øystein Hegvik gikk til topps i artistkonkurransen, opptrådte begge finalistene med Lillehammer-låten. Da Hegvik var kåret til vinner, ble også låten brukt som en avslutning på TV 2s festkveld. Da med en noe rørt 18-åring ved mikrofonen.

I videovinduet over kan du se Hegviks presentasjon av låten under finalen.

Her synger Kristian Raanes, den tapende finalisten, sin versjon av «Before I Go»:

Artikkeltags