Gå til sidens hovedinnhold

Samme dag som Synne (20) slapp sin første singel røk hun ut av Idol

Artikkelen er over 2 år gammel

Synne Vorkinn fikk ikke en plass i den neste runden av talentprogrammet på TV 2. Fredag røk hun ut.

LILLEHAMMER: Synne Vorkinn fra Lora gikk på scenen som en del av en trio sammen med Andrine Sanden og Øystein Hegvik under fredagens episode av sangprogrammet Idol. Sammen med Andrine fikk hun ikke gå videre i programmet. Det fikk bare Øystein.

– Individuelt sett synes jeg jentene sang surt til å begynne med. Når dere sang sammen, ble det mer harmonisk, sa Tshawe Baqwa, som er en av dommerne, etter at fremføringen var gjennomført.

Fredagens program dreide seg om samarbeid og alle artistene måtte fremføre låter tre og tre. For Vorkinn og de to andre var det Astrid S' Think before I talk som ble valgt som sang.

– Denne sangen passet ikke stemmen din, men jeg skal kjempe for deg, sa dommer Silje Larsen Borgan da Øystein Hegvik ble sendt videre som eneste artist av de tre.

Synne Vorkinn har til tross for at hun ikke får fortsette i talentkonkurransen, allerede begynt å bygge sin karriere som artist. Som GD omtalte tidligere i september, har hun laget sin første singel. «Lær meg å leve» ble sluppet nettopp fredag 21. september.

– Mine ønsker for låten er innpass på radio, og at låten blir lytta til og lasta ned gjennom strømmetjenester som Spotify. Å bli spilt på NRK P1 ville vært veldig morsomt, sa Vorkinn til GD da.

Singelen hennes er laget sammen med musikkprodusent Conor Patrick.