Skilsmisse i bandet TNT

Splittes: TNT fortsetter som band, men uten Tony Harnell.

Splittes: TNT fortsetter som band, men uten Tony Harnell. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Trommeslager Diesel Dahl og gitarist Ronni Le Tekrø har har bestemt seg for å skille lag med vokalist Tony Harnell.

DEL

Oppland arbeiderblad: Et langt og turbulent forhold ser nå ut til å ende med skilsmisse. Trommeslager Diesel Dahl og gitarist Ronni Le Tekrø har har bestemt seg for å skille lag med vokalist Tony Harnell. Det melder trioen på bandets hjemmeside onsdag kveld.

I kunngjøringen skriver bandet at det har vært en tung og vanskelig avgjørelse, og medlemmene beskriver hverandre som en familie. Men valget er tatt, og nå går de videre på ulike musikalske veier.

Kjendis og kjentfolk

Ronny Le Tekrø bor på Toten. Han er en meget anerkjent gitarist, både nasjonalt og internassjonalt. Han har også hatt konserter i GD-distriktet og har samarbeidet med flere utøvereherfra, blant annet produsert et soloalbum for saksofonist Kristin Sevaldsen fra Lillehammer.

Artikkelen fortsetter under bildet.

SJANGEROVERSKRIDENDE: Bildet er fra en spektakulær konsert i Lillehammer kirke sammen med den kjente gitaristen Ronni le Tekrø.

SJANGEROVERSKRIDENDE: Bildet er fra en spektakulær konsert i Lillehammer kirke sammen med den kjente gitaristen Ronni le Tekrø. Foto:

"Lykkelig" skilsmisse

Bandet TNT vil like fullt bestå, med ny vokalist og ny utgivelse «veldig snart», heter det i kunngjøringen, hvor det også opplyses om internasjonale turnéplaner for TNT i starten av 2018.

Tony Harnell vender igjen snuta hjemover til USA, hvor det opplyses at han vil jobbe videre med nytt materiell både i sideprosjektet Starbreaker og med sololåter.

Av kunngjøringen ser det ut til at det er en «lykkelig» skilsmisse, og Tekrø, Harnell og Dahl ønsker hverandre lykke til på veien videre.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken