Gå til sidens hovedinnhold

Lillehamringen Tom Styve får terningkast 6 for teaterstykket "Korps"

Artikkelen er over 3 år gammel

Hamar Arbeiderblad gir terningkast 6 til Tom Styve og Teater Innlandet etter fredagens urpremiere på Knut Nærums nye stykke "Korps - en slags kjærlighetshistorie".

HAMAR/LILLEHAMMER: Avisen skriver at ensemblet og handlingen "blåste liv i forelskede tenåringer og musikken. 'Korps – en slags kjærlighetshistorie' var en folkelig og morsom forestilling, full av barndomsminner og musikk fra lokale skolekorps".

Det var fullt hus under premieforestillingen i storsalen i Hamar kulturhus.

- Veldig gøy å få topp score i lokalpressen. Stemningen var veldig bra. Vi fikk stående applaus fra publikum. Heldigvis hadde vi hatt noen gjennomganger med de lokale korpsmusikantene på scenen, på forhånd, sier Styve til GD dagen derpå.

- Var Knut Nærum til stede?

- Ja, han sa til meg etterpå at han var kjempefornøyd.

- Dere skal på lang turné i Hedmark og Oppland?

- Jeg gleder meg. Men ganske utfordrende fordi det blir nytt musikalsk repertoar hver kveld siden det er de lokale korpsene på hvert sted som har valgt fellesmusikken. Eneste låt som er med i alle forestillingene, er "Teater Innlandets marsj", der vi skuespillere er med på egne instrumenter.

"Korps" spilles i Maihaugsalen 16. november, Gausdal kulturhus 17. november, Lesja kulturhus 18. november, Utgard fleirbrukshus i Lom 19. november, Otta kulturhus 20. november. Etter forestillinger på Nes og i Hamar, avsluttes finalen i Moelv kulturhus 25. november.

Teatersjef Janne Langaas har regien.