Er nominert til Musikkteaterprisen

KAN VINNE PRIS: Teater Innlandets «Jeg er Robin Hood».

KAN VINNE PRIS: Teater Innlandets «Jeg er Robin Hood».

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

TEATER INNLANDETTeater Innlandet er nominert til prisen Årets Musikkteater, for oppsetningen «Jeg er Robin Hood». Én av skuespillerne i stykket, var lillehamringen Tom Styve.

Prisen er nasjonal og deles ut av Musikkteaterforum. Den gis til en musikkteaterproduksjon med høy kunstnerisk kvalitet, egenart og originalitet, eller en produksjon som har utmerket seg i inneværende år, slik det heter i statuttene.

Manuset til «Jeg er Robin Hood», ble skrevet av Morten Joachim og Line Hofoss Holm. Joachim hadde også regien, mens Thorbjørn Dyrud skrev musikken.

I nominasjonen heter det: «Jeg er Robin Hood – heller fredløs enn pingle, er en sjarmerende, ny musikal som tar opp et alvorlig og aktuelt tema på en original, morsom og lekende måte. En forestilling som kommuniserer godt, og som klart og presist sjonglerer mellom den virkelige verden og Robins drømmeverden. Teksten har både humor og dybde, og musikken er dramatisk og fargerik. Teater Innlandet skal ha honnør for å satse på ny, norsk musikkdramatikk for barn og unge.»

Artikkeltags