Tine (23) i Big Brother

Tine Barstad fra Lillehammer.

Tine Barstad fra Lillehammer. Foto:

Artikkelen er over 9 år gammel

Lillehammer-jenta har lovet seg selv å ikke ha sex eller valse omkring naken på TV.

DEL

Tine Barstad var 13 år da Big Brother ble den store snakkisen i 2001. «Alle» fulgte med da Anette og Rodney (ja, du husker kanskje etternavnene også?) hadde sex på direktesendt norsk fjernsyn for aller første gang, og Anne Mona ble kjæreste med Ramsey mens forloveden satt hjemme og så på.

– Ikke sex og nakenhet

Tine Barstad er med når det klassiske realityprogrammet nå gjenopplives på TV2 Bliss. Men hvis noen tar den helt ut i 2011-versjonen av Big Brother, blir det ikke Tine Barstad. I alle fall ikke hvis den single 23-åringen greier å overholde sine egne kjøreregler.

– Jeg skal ikke ha sex på TV eller valse rundt naken, erklærte lillehamringen like før sendestart. Premieren i kveld sendes også på vanlig TV2.

Bra for karrieren?

Barstad studerer reiseliv ved Høgskolen i Lillehammer, men vil egentlig bli vernepleier.
– Tror du at BB-deltakelsen vil virke karrierefremmende?
– Ikke i det hele tatt! Jeg er med for min egen del. Dette er en opplevelse jeg ikke vil få mulighet til senere, og det blir en avvenning fra media.
– Men du skal jo på TV..?
– Det fine er at jeg ikke får sett noe selv, og blir uten mobil, Facebook og alt slik. Men jeg vet jo ikke hundre prosent hva jeg går til, sier 23-åringen, som benekter at hun drømmer om å bli kjendis.

Omtenksom

Selv mener hun at omtenksomhet er hennes sterke side.
– Jeg bruker tid på andre og har et stort hjerte. Jeg lager gjerne tull og moro, men liker ikke drama. Så det er neppe min jobb å skape konflikter i serien. Jeg vil prøve å spille et rent spill.
– Mange vil si at de færreste realitydeltakere kommer heldig fra det på TV. Hva tenker du om det?
– Jeg mener det er opp til deg selv. Hvis du går inn for å ha det moro, være deg selv og et godt forbilde, er du en vinner uansett.

Nisjekanal

Den første sesongen hadde Big Brother i snitt 1,5 millioner ukentlige seere. Denne gangen sendes programmet på nisjekanalen TV2 Bliss, som har en seerandel på rundt 1 prosent.

Konseptet er omtrent det samme som da serien gikk på TV for første gang: 16 deltakere lever sammen og settes på prøve mens de følges av kamera. Vinneren får en ukjent pengesum.

Big Brother i 2001 vunnet av Lars Joakim Ringom fra Lillehammer. I 2003 vant en annen gudbrandsdøl: Eva Lill Baukhol. Etter dette ble Big Brother et samarbeidsprosjekt mellom norsk og svensk TV. Serien har ikke vært vist siden 2006.

Artikkeltags