For trangt på Marihøna

Marihøna er en god arbeidsplass, men de trenger mer plass, skriver Hege Ch Nilsson.

Marihøna er en god arbeidsplass, men de trenger mer plass, skriver Hege Ch Nilsson.

Av
DEL

leserinnlegg
Jeg jobber på Marihøna. Marihøna er et arbeidstilbud for yrkeshemmede, og drives av Lillehammer kommune. Der arbeider jeg sammen med 13 andre arbeidstakere og fem arbeidsledere.

Marihøna er en fin og trivelig arbeidplass. Vi har også en veldig koselig butikk som ligger i gågata på Lillehammer. Vi trives kjempegodt alle sammen, selv om det er trangt om plassen. Jeg synes det er veldig koselig å gå på arbeid, og at jeg føler at jeg er heldig som har en meningsfull arbeidshverdag.
En ulempe er at det er trapper i verksted og vaskeri. Dette medfører at de som er dårlig til bens og de som sitter rullestol ikke kan jobbe på Marihøna.
Vi har også dårlig med lagringsplass noe som hindrer fremgang i produksjonen vår. Nå har det seg slik at jeg og mine kollegaer ønsker oss større plass her.
Her om dagen så jeg at det blir ledige lokaler på Fretex fra 1.09.2019. Jeg kunne jeg ønske meg  at vi på Marihøna fikk mulighet til å flytte inn i gamle Fretex sine lokaler når de blir ledige. Da fikk også bevegelseshemmede et nytt dagtilbud her i Lillehammer kommune.
 

Alle fortjener å føle tilhørlighet i arbeidslivet. Vi hadde også mulighet til å utvide butikkutsalget vårt, samt at vi hadde fått en ny og flott butikk som kundene hadde satt pris på. Og så hadde det vært lett for bevegelseshemmede å kommet inn å handle på Marihøna også.
Byen er for alle!
 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags