Her gjøres alt klart til fotballfesten i Håkons Hall

Reklame må legges, og mål må settes på plass før Lillehammer Cup 2019.

Reklame må legges, og mål må settes på plass før Lillehammer Cup 2019. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Fredag formiddag var det rigging på agendaen i Håkons Hall. Storstuen gjøres klar til å ta imot 300 fotballag, og mellom 2.500-3.000 unge fotballspillere.

Til GD forteller turneringsledelsen at det aller meste er planlagt og i orden, og at fredagen egentlig bare brukes til å krysse av på lista det som skal gjøres. Den største jobben som gjøres fredag er kanskje å bytte ut håndballmålene som står i hallen med større mål, som skal brukes i turneringen.

GD sender over 100 kamper direkte fra bane 2 i Håkons Hall denne helgen!

Turneringen spilles på åtte baner, fordelt over fem arenaer. Ny arena for året er Gausdal Arena, som stiller med to baner. Lillehammer Cup er Norges største innefotballturnering, og er den mest innbringende dugnaden for arrangørklubbene Lillehammer fotballklubb og Lillehammer kvinnefotballklubb. Normalt sitter lagene igjen med flere hundre tusen kroner hver fra cupen.

Vinterstid er det tradisjonelt utfordrende å finne parkeringsplass på Stampesletta, men cupen tilbyr henting med minibuss til de lagene som trenger det. I tillegg håper turneringsledelsen på at folk benytter seg av parkeringen bak Håkons Hall og på sørenden av Stampesletta, slik at det ikke blir helt kaos rundt Kristins Hall.

Artikkeltags