Ishockeyforbundet kan stanse Vigier-overgang til L.I.K.

Stephan Vigiers comeback i L.I.K. er lagt på is.

Stephan Vigiers comeback i L.I.K. er lagt på is.

Artikkelen er over 1 år gammel

Norges Ishockeyforbund (NIHF) har satt overgangen til Stephan Vigier på vent inntil at klubbens økonomiske situasjon er avklart.

DEL

Foran det ekstraordinære årsmøtet i Lillehammer Ishockeyklubb tirsdag kveld, bringer TV2 nyheten om at Norges Ishockeyforbund (NIHF) holder tilbake overgangen til Stephan Vigier på grunn av L.I.K.s økonomiske situasjon.

Tidligere denne måneden kunne GD bringe nyheten om at Vigier var klar for comeback i klubben, etter én sesong i Stavanger Oilers. Den overgangen registrerte NIHF, noe de stusset på at klubben kunne gjøre da de visste hvilken økonomisk situasjon de befant seg i.

Dermed har ikke klubben foreløpig fått fornyet lisens for kommende sesong, og overgangen til Stephan Vigier er satt på vent fram til den økonomiske situasjonen er avklart.

– Vi kan nekte klubber overganger i perioder, og det har vi gjort i flere tilfeller der klubber ikke kan gjøre opp for seg. Klubbene kan tegne kontrakter, men overgangene vil ikke bli formelt gå gjennom hos forbundet. Inntil denne økonomiske situasjonen er godkjent vil vi nekte denne overgangen, og andre eventuelle overganger knyttet til Lillehammer, forteller Ottar Eide, generalsekretær i NIHF, til TV2.

Tidligere denne sommeren presenterte også Sparta et underskudd på 1,9 millioner, men de har fått fornyet lisens etter å ha presentert en treårig handlingsplan for å få økonomien på stell.

Artikkeltags