Prosessen har pågått i over tre år, men det er først de siste seks månedene de har fått på plass personer som skal bekle de roller kriteriene krever.

Fikk plakett

Det var i pausen i kampen mot Brumunddal, som det unge LKFK-laget vant 2-1, at det var en markering av at LKFK endelig har blitt sertifisert som Kvalitetsklubb på nivå 1.

Det overrakt blomster, diplom, flagg, og en plakett som skal festes på klubbhuset, fra NFF Indre Østland til styreleder, daglig leder (i permisjon), vikarierende daglig leder og kvalitetsklubbansvarlig i LKFK. Under overrekkelsen ble det sagt litt om hva kvalitetsklubb er, og prosessen som LKFK har gjort.

Andreplass

LKFK er den 12. klubben i Indre Østland, og av de den sjette i Oppland. Totalt er det 163 klubber i kretsen.

Kampen mot Brumunddal var den siste hjemmekampen for a-laget, som sikret seg seieren etter en jevnspilt kamp. Med seier i denne kampen sikret laget seg også andreplassen i 3. divisjon.

Dette var en skikkelig lagseier og Lillehammers niende hjemmeseier av ti mulige i årets sesong. LKFK manglet 3–4 av spillerne som har startet de siste kampene, og slapp til flere debutanter utover i kampen. Målscorere for LKFK var: Erle Lunde og Ingrid Høiland.