– Bli med Mjøsnøkken 4H på spikking

4H: Denne gjengen fra ulke lag i Oppland ønsker flere velkomne i klubben. Foto: 4H

4H: Denne gjengen fra ulke lag i Oppland ønsker flere velkomne i klubben. Foto: 4H

Mjøsnøkken 4H ønsker å verve nye medlemmer. Nå inviterer de til spikking ved Vingrom skole.

DEL

LILLEHAMMER: Mandag 18. september ønsker Mjøsnøkken 4H velkommen til spikking i gapahuken ved Vingrom skole.

– Alle som er nysgjerrige på 4H er hjertelig velkomne, sier Ingri Grønningsæter Silli, som er fylkesleder for 4H i Oppland.

De som vil være med kan møte opp mandag ettermiddag på Vingrom skole. Det blir felles avgang til gapahuken der det blir spikking av knagger, ringer og mer. Det blir servering av varm saft og det skal stekes pinnebrød på bål.

- Ta med en venn

– Kle deg etter været og ta gjerne med en venn. Vi stiller med kniver og annet nødvendig utstyr. Foreldre er hjertelig velkomne til å delta og lære mer om 4H, oppfordrer Silli.

Mjøsnøkken 4H, som er den lokale 4H-klubben i Lillehammer, forsøker i disse dager å verve nye medlemmer.

– Vi var på skolebesøk på et knippe barneskoler i uke 35 og 36 og snakket med 4.-7.-klasse. Det er helt uforpliktende å møte opp og ingen medlemstvang.

Allsidig klubb

4H Norge er en landsomfattende, ideell, livssynsnøytral og partipolitisk uavhengig barne- og ungdomsorganisasjon, som vil utvikle aktiv og samfunnsengasjert ungdom med ansvarsfølelse og respekt for natur og mennesker. Mottoet er «Å lære ved å gjøre», og kjerneverdiene er de 4 H-ene: Hode, hjerte, hender, helse. Klubben er for 10-18-åringer, med møter én gang i måneden og aktiviteter som spikking, gårdsbesøk, volleyball, baking, filmkveld eller fjellturer.

Artikkeltags