Etterlyser brudepar til årets brudeshow

BRUDEMOTE: Beate Søvik Pedersen og Rikke Dullum blant sesongens brudekjoler på Sans for Bryllup.

BRUDEMOTE: Beate Søvik Pedersen og Rikke Dullum blant sesongens brudekjoler på Sans for Bryllup. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Etter stengetid torsdag 16. februar er det klart for tidenes andre brudeshow på Strandtorget.

DEL

LILLEHAMMER: Kommende brudepar, nyforelskede og alle som liker bryllup kan glede seg til 16. februar. Da samarbeider Strandtorget og bryllupsbutikken Sans for Bryllup i Storgata om et brudeshow med visning av sesongens brudekjoler, dresser, antrekk for brudepiker, utdrikningslag og selskap.

Søker brudepar og modeller

– Vi søker etter brudepar som kan vinne fine premier om de sender inn en begrunnet søknad om hvorfor akkurat de skal vinne, og som er her under showet. De kan blant annet vinne flere gavekort fra butikkene her og gratis hotellovernatting, sier Linda Øvstehage, markedskoordinator på Strandtorget.

Sans for Bryllup har faste modeller, men trenger flere som trives med å gå på en scene.

Slik er brudemoten

– Årets brudemote er blonder, nydelige rygger med gjennomsiktig stoff og blonder som ser ut som de er malt på. Det er korte og lange ermer og vi ser fortsatt sateng og chiffon i massevis. Vi har aldri solgt så mange tettsittende og smale modeller som denne sesongen, men det er fortsatt mange prinsessekjoler med stort volum, tyll og glitter, forteller Beate Søvik Pedersen, innehaver av Sans for Bryllup.

MODELL: Elisabeth Rud er vordende brud. Her i en kjole fra La Sposa.

MODELL: Elisabeth Rud er vordende brud. Her i en kjole fra La Sposa. Foto:

På showet gis det også tips om hvordan man kan lage enkle festfrisyrer, borddekorasjoner og mye annet relatert til bryllup.

- Alle er velkomne

– Dette er for alle som har lyst å komme og se. Det var mange her i fjor og vi fikk til og med et frieri fra scenen. Vi håper på det samme i år, sier Øvstehage.

Brudeshowet er ment å bli en årlig foreteelse.

Artikkeltags