Inviterer til helseseminar med Hexeberg og Myskja på høgskolen

VIL INFORMERE FOLKET: Erlend Falck i Sunkost Rosenlund vil gjerne informere flest mulig om gode helsevalg.

VIL INFORMERE FOLKET: Erlend Falck i Sunkost Rosenlund vil gjerne informere flest mulig om gode helsevalg. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Erlend Falck nøyer seg ikke med å drive helsekostbutikk, han vil ut og informere folk.

DEL

LILLEHAMMER: Derfor har Erlend Falck i Sunkost Rosenlund like godt leid lokaler på høgskolen og arrangerer helseseminar med tre kjente leger og foredragsholdere, lørdag 23. september.

– Da kommer overlege og faglig leder for Senter for Livshjelp, Audun Myskja, for å snakke om ungdomskilden: Hva som skal til for å holde seg ung og frisk og hva forskningen sier om kost, trening, stress, sinnsro, foryngende tanker og mye mer, forteller Falck.

I tillegg kommer legeekteparet Sofie og Erik Hexeberg, som snakker om henholdsvis mat som medisin i form av lavkarbokosthold, og hva det gjør med energi og kropp, og diabetes type 2, viktigheten av et stabilt blodsukker og hvordan man kan spise seg frisk.

Sunkost Rosenlund har stått bak flere seminarer og kurs de siste årene.

– Vi vil utenfor butikken og ut til folk. Ofte er kursene her, men denne gangen har vi satset stort og leid lokaler på høgskolen, sier Falck, og legger til.

– Seminaret er for alle som er opptatt av helse og som vil holde seg frisk og opprettholde energinivået når vi går mot vinter og en mørkere årstid.

Seminaret krever påmelding, og det er fortsatt plasser igjen.

Artikkeltags