Vil utvikle Engesvea til helårs idrettspark

Helårs aktivitetsanlegg: Søre Ål idrettslag har i flere år vært en pådriver for å få til dette i Engesvea. Foto: Karen Bleken

Helårs aktivitetsanlegg: Søre Ål idrettslag har i flere år vært en pådriver for å få til dette i Engesvea. Foto: Karen Bleken

Artikkelen er over 3 år gammel

Det må bevilges midler i 2018 slik at man kommer igang med utvikling av Engesvea Idrettspark.

DEL

Det mener Søre Ål idrettslag, som kommer med innspillet i forbindelse med revisjon av kommunedelplan for fysisk aktivitet og naturopplevelse.

Idrettslaget har i flere år vært en pådriver for å utvikle Engesvea til en idrettspark som kan brukes både på dagtid og kveldstid, sommer som vinter.

I planarbeidet er det prosjektert balløkke, lysløype, basketballbane, skateområde, volleyballbane, skileikanlegg, bålplasser, lekeanlegg. Det er også kontakt med sykkelklubben om å etablere sykkelløyper i anlegget, hvor det fra før er fem hoppbakker og et skileikanlegg tilknyttet en skiheis.

Norges Skiforbund er også positive til et anlegg som dette. Etter en befaring skriver Jo Mork i en uttalelse at terrenget rundt hoppanlegget har stort potensial.

– Det er viktig å utvikle og bygge nærmiljøanlegg som ikke legger opp til at unger og ungdommer må ha transport, skriver Mork.

Artikkeltags