Gå til sidens hovedinnhold

Disse opptrer på Fakkelprisen

Artikkelen er over 6 år gammel

Gabrielle, Jaa9 & OnklP, Shaun Bartlett og Chinook fra Idol topper artistplakaten når Fakkelprisen deles ut.

Det begynte dårlig. Komiteen og produsenten for showet i Håkons Hall trakk seg. Bjarte Ytre-Arne som overtok ansvaret, har i løpet av kort tid sydd sammen showet med en ny komité.

– En miks av lokalt og nasjonalt, sier han om artistlisten som skal krydre prisutdelingene.

Gabrielle, kjent for hits som «Ring meg» og «Fem fine frøkner», var nylig å se under Nobelkonserten i Oslo, der hun gikk av scenen til stående applaus.

I tillegg får OnklP (Pål Tøien) med seg Jaa9 hjem, Johnny Engdal Silseth.

Chinook Lamers, 16-åringen fra Fåvang som i fjor ble nummer tre i Idol-konkurransen på TV2, opptrer både i Søndre Park og i Håkons Hall. I hallen stiller også Shaun Bartlett som er kjent fra et annet TV2-program, The Voice.

Emma Speight fra Mesnali opptrer, denne gangen sammen med den lokale dansegruppen Danz Crew.

Fra scenen blir det også en forsmak på musikaloppsetningen «Den lille havfrua» som har premiere på Plan B, fredag 13. mars. Denne gangen presentert av en lokal konferansier, Erik Torbjørnsen, som til daglig er å finne bak mikrofonen i radiokanalen P4, leder showet ute og inne.

– Fakkelprisen skal være for alle. Det gjenspeiler også billettprisen, 100 for voksne, 50 for barn eller 250 kroner for en hel familie. Vi mener publikum kan forvente mye moro for pengene.

Og ikke minst: Det er en fin anledning til å hylle alt fra ildsjeler til lokale gründere, sier Bjarte Ytre-Arne, som til daglig er prosjektleder i Olympic Legacy Centre i Ungdoms-OL.

LES OGSÅ: Dette er de nominerte

LES OGSÅ: Hjem til Fakkelprisen

KOMMENTAR: Hvor er overraskelsene..?